Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 91
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Шляхи удосконалення якості бісквітних напівфабрикатів | Черевична, Н. І.; Хацкевич, Ю. М. |
2012 | Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонок | Онищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Островерх, І. С. |
2012 | Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої | Хацкевич, Ю. М.; Черевична, Н. І.; Борисова, А. О. |
2012 | Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста | Чорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Хаустова, Т. М. |
2012 | Концептуальні положення щодо управління якістю обслуговуючого персоналу підприємств харчування | Крилова, Л. В.; Дибок, В. В. |
2012 | Шляхи поліпшення споживчих властивостей томатної пасти та оцінка її якості | Сорокіна, С. В.; Афанасьєва, В. А.; Рикова, О. І. |
2012 | Про розробку систем харчування для профілактики та лікування захворювань, залежних від вмісту кальцію в організмі людини | Крутовий, Ж. А. |
2012 | Вплив ступеня подрібнення плодів горіха волоського молочної стадії стиглості на якість вилучення БАР | Тюрікова, І. С. |
2012 | Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію | Мирошник, Ю. А.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф. |
2012 | Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства | Роглєв, Й. Й.; Гавриш, А. В.; Чагайда, А. О.; Доценко, В. Ф. |
2012 | Теоретичні аспекти технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності | Гавриш, А. В.; Лявинець, Г. М.; Арсеньєва, Л. Ю. |
2012 | Технологія та органолептична оцінка оригінального пива з використанням екстракту волоського горіха | Омельчук, С. В.; Мельник, І. В.; Домарецький, В. А. |
2012 | Дослідження харчової цінності молочно-рослинних фаршів функціонального призначення | Дейниченко, Г. В.; Юдіна, Т. І.; Назаренко, І. А. |
2012 | Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза | Гніцевич, В. А.; Левіт, І. Б.; Чехова, Н. С. |
2012 | Кавбуз – перспективна сировина для консервування | Мельнічук, О. Є.; Безусов, А. Т. |
2012 | Вплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошна | Холодова, О. А.; Сафонова, О. М. |
2012 | Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тіста | Сафонова, О. М.; Гавриш, Т. В. |
2012 | Визначення вмісту важких металів у виноградному вині "Кагор" вітчизняного виробництва | Дубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Петрів, В. О. |
2012 | Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів | Фощан, А. Л.; Григоренко, А. М. |
2012 | Оптимізація споживчих властивостей зефіру з використанням бджолиного маточного молочка | Сафонова, О. М.; Попова, Т. М.; Михайлова, Л. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 91