Випуск 1 (15) : [91] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 91
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Шляхи удосконалення якості бісквітних напівфабрикатівЧеревична, Н. І.; Хацкевич, Ю. М.
2012Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонокОнищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Островерх, І. С.
2012Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженоїХацкевич, Ю. М.; Черевична, Н. І.; Борисова, А. О.
2012Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тістаЧорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Хаустова, Т. М.
2012Концептуальні положення щодо управління якістю обслуговуючого персоналу підприємств харчуванняКрилова, Л. В.; Дибок, В. В.
2012Шляхи поліпшення споживчих властивостей томатної пасти та оцінка її якостіСорокіна, С. В.; Афанасьєва, В. А.; Рикова, О. І.
2012Про розробку систем харчування для профілактики та лікування захворювань, залежних від вмісту кальцію в організмі людиниКрутовий, Ж. А.
2012Вплив ступеня подрібнення плодів горіха волоського молочної стадії стиглості на якість вилучення БАРТюрікова, І. С.
2012Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакіюМирошник, Ю. А.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф.
2012Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарстваРоглєв, Й. Й.; Гавриш, А. В.; Чагайда, А. О.; Доценко, В. Ф.
2012Теоретичні аспекти технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінностіГавриш, А. В.; Лявинець, Г. М.; Арсеньєва, Л. Ю.
2012Технологія та органолептична оцінка оригінального пива з використанням екстракту волоського горіхаОмельчук, С. В.; Мельник, І. В.; Домарецький, В. А.
2012Дослідження харчової цінності молочно-рослинних фаршів функціонального призначенняДейниченко, Г. В.; Юдіна, Т. І.; Назаренко, І. А.
2012Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбузаГніцевич, В. А.; Левіт, І. Б.; Чехова, Н. С.
2012Кавбуз – перспективна сировина для консервуванняМельнічук, О. Є.; Безусов, А. Т.
2012Вплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошнаХолодова, О. А.; Сафонова, О. М.
2012Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тістаСафонова, О. М.; Гавриш, Т. В.
2012Визначення вмісту важких металів у виноградному вині "Кагор" вітчизняного виробництваДубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Петрів, В. О.
2012Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробівФощан, А. Л.; Григоренко, А. М.
2012Оптимізація споживчих властивостей зефіру з використанням бджолиного маточного молочкаСафонова, О. М.; Попова, Т. М.; Михайлова, Л. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 91