Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4770
Title: | Особливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробки |
Authors: | Погожих, М. І. Одарченко, Д. М. Піддубний, В. В. Штих, С. В. |
Keywords: | глива звичайна;заморожування;діапазони температур кристалізації |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Погожих М. І., Одарченко Д. М., Піддубний В. В., Штих С. В. Особливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 177-183. |
Abstract: | Вивчено основні теплофізичні властивості свіжих культивованих
грибів глива звичайна та продуктів їх переробки. За допомогою
низькотемпературного калориметра встановлено діапазони температур
кристалізації та кількість вимороженої вологи в досліджуваних зразках. За
допомогою теоретичних положень фізичної хімії науково обґрунтовані
отримані дані. The basic thermophysical properties of fresh cultivated mushrooms and semi-products were studying. By the help of low-temperature calorimeter temperature ranges of crystallization and the amount of frozen water in the samples were set. With the theoretical principles of physical chemistry research results findings are substantiated. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4770 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_29.pdf | 196.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.