Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4713
Title: Вплив конструктивних чинників відцентрово-пневматичної форсунки на дисперсність факела розпилення пивних дріжджів
Authors: Якобчук, Р. Л.
Яровий, В. Л.
Keywords: пивні дріжджі;розпилення дріжджової суспензії;відцентрово-пневматична форсунка
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Якобчук Р. Л., Яровий В. Л. Вплив конструктивних чинників відцентрово-пневматичної форсунки на дисперсність факела розпилення пивних дріжджів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 135-141.
Abstract: Проведено аналіз чинників, які впливають на процес розпилення дріжджової суспензії, встановлено залежність медіального діаметра краплин пивних дріжджів від швидкості газорідинної суміші у відцентрово-пневматичній форсунці та розподілення краплин дріжджів у факелі форсунки.
An analysis of factors influencing the process of spraying a suspension of yeast, established the dependence of the medial diameter of the drops of brewer's yeast on the speed of gas-liquid mixture in a centrifugal-pneumatic nozzle and the distribution of the drops of yeast in the facula injector.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4713
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_22.pdf241.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.