Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" : [123] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 123
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Використання карагінану та м’якого сиру в технології солодких страв оздоровчого призначенняЖулінська, О. В.; , О. Ю.Губін
2014Формування функціональних властивостей карамелі льодяниковоїКухтіна, Н. М.; Колєсніченко, Ю. М.
2014Використання прозер зернових у технології десертних соусів оздоровчого призначенняМостова, Л. М.; Біла, К. О.
2014Нанотехнології натуральних преміксів біологічно активних речовин дрібнодисперсних добавок із обліпихиПавлюк, Р. Ю.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.
2014Нові види оздоровчих сиркових десертів, збагачених рослинними добавками-наповнювачамиПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Глубокий, Д. О.; Міхайлець, Ю. В.
2014Вплив кріодеструкції на БАР грибів шампіньйонів під час отримання наноструктурованого пюреПавлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.; Клейн, І. Ю
2014Інноваційна технологія наноструктурованих заморожених добавок із пряних овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Кострова, К. В.; Станкевич, О. А.
2014Дослідження якості кисломолочних напоїв для оздоровчого харчування з використанням маслянки та тонкодисперсних добавок із пряних овочівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Моісеєнко, М. П.
2014Технологія швидкозамороженого тонкодисперсного пюре із селери з використанням процесу кріодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Хоменко, А. В.; Стуконоженко, Т. О.
2014Інноваційна технологія замороженого кріопюре із ягід журавлиниПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.; Міщенко, Є. В.
2014Кріогенне заморожування як спосіб збереження хлорофілу та інактивації ферментів під час переробки хлорофіловмісної капустиПавлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Деменко, А. Ю.
2014Використання рослинних БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної сировини для збагачення та вітамінізації β-каротином кондитерських виробівПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Істратов, Д. М.
2014Розробка молочно-рослинних десертів на основі кисломолочного сиру для оздоровчого харчуванняПогарська, В. В.; Кіпенко, Г. В.; Гужвинська, Н. Е.
2014Інноваційна технологія сирно-овочевих начинок для кондитерських виробів «ПанКейк»Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2014Розробка нових оздоровчих салатів із моркви з прянощами для закладів ресторанного господарстваПавлюк, Р. Ю.; Радченко, Л. О.; Соколова, Л. М.; Оверченко, А. А.
2014Дослідження процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонівПавлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.; Шевченко, Н. Е.
2014Нові білкові дрібнодисперсні добавки із квасолі та закусочні пасти з їх використаннямПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Кострова, К. В.; Кірюшина, О. Е.
2014Нове в технології отримання заморожених ягід та кріопюре з них для оздоровчого харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В.; Кись, В. В.
2014Перспективи підвищення ефективності адресної доставки енергії в процесах сушіння харчової сировиниПотапов, В. О.; Гриценко, О. Ю.; Дорошенко, М. О.
2014Дослідження мінерального складу напівфабрикатів білково-вуглеводнихДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Сефіханова, К. А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 123