Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 123
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Використання карагінану та м’якого сиру в технології солодких страв оздоровчого призначення | Жулінська, О. В.; , О. Ю.Губін |
2014 | Формування функціональних властивостей карамелі льодяникової | Кухтіна, Н. М.; Колєсніченко, Ю. М. |
2014 | Використання прозер зернових у технології десертних соусів оздоровчого призначення | Мостова, Л. М.; Біла, К. О. |
2014 | Нанотехнології натуральних преміксів біологічно активних речовин дрібнодисперсних добавок із обліпихи | Павлюк, Р. Ю.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М. |
2014 | Нові види оздоровчих сиркових десертів, збагачених рослинними добавками-наповнювачами | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Глубокий, Д. О.; Міхайлець, Ю. В. |
2014 | Вплив кріодеструкції на БАР грибів шампіньйонів під час отримання наноструктурованого пюре | Павлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.; Клейн, І. Ю |
2014 | Інноваційна технологія наноструктурованих заморожених добавок із пряних овочів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Кострова, К. В.; Станкевич, О. А. |
2014 | Дослідження якості кисломолочних напоїв для оздоровчого харчування з використанням маслянки та тонкодисперсних добавок із пряних овочів | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Моісеєнко, М. П. |
2014 | Технологія швидкозамороженого тонкодисперсного пюре із селери з використанням процесу кріодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Хоменко, А. В.; Стуконоженко, Т. О. |
2014 | Інноваційна технологія замороженого кріопюре із ягід журавлини | Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.; Міщенко, Є. В. |
2014 | Кріогенне заморожування як спосіб збереження хлорофілу та інактивації ферментів під час переробки хлорофіловмісної капусти | Павлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Деменко, А. Ю. |
2014 | Використання рослинних БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної сировини для збагачення та вітамінізації β-каротином кондитерських виробів | Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Істратов, Д. М. |
2014 | Розробка молочно-рослинних десертів на основі кисломолочного сиру для оздоровчого харчування | Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В.; Гужвинська, Н. Е. |
2014 | Інноваційна технологія сирно-овочевих начинок для кондитерських виробів «ПанКейк» | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М. |
2014 | Розробка нових оздоровчих салатів із моркви з прянощами для закладів ресторанного господарства | Павлюк, Р. Ю.; Радченко, Л. О.; Соколова, Л. М.; Оверченко, А. А. |
2014 | Дослідження процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонів | Павлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.; Шевченко, Н. Е. |
2014 | Нові білкові дрібнодисперсні добавки із квасолі та закусочні пасти з їх використанням | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Кострова, К. В.; Кірюшина, О. Е. |
2014 | Нове в технології отримання заморожених ягід та кріопюре з них для оздоровчого харчування | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В.; Кись, В. В. |
2014 | Перспективи підвищення ефективності адресної доставки енергії в процесах сушіння харчової сировини | Потапов, В. О.; Гриценко, О. Ю.; Дорошенко, М. О. |
2014 | Дослідження мінерального складу напівфабрикатів білково-вуглеводних | Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Сефіханова, К. А. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 123