Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" : [123] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 123
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Кріоскопічні дослідження м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної діїЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С.
2014Дослідження впливу емульсійної системи на зміни в ліпідній фракції напівфабрикатів м’ясних посічених замороженихЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.
2014Вивчення структурно-механічних властивостей закусочних пастСкуріхіна, Л. А.; Димитрієвич, Л. Р.; Павлоцька, Л. Ф.
2014Вплив добавки білково-мінеральної на споживні характеристики м’ясних емульсійних виробівСерік, М. Л.; Шурдук, І. В.
2014Жирнокислотний склад борошна сочевиці та пряно-ароматичних рослинПаска, М. З.; Маркович, І. І.
2014Аналіз переваг і недоліків ковбасних оболонокОнищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.
2014Емульгатори для стабілізації якості жирів і жировмісних продуктівМурликіна, Н. В.
2014Збагачення м’ясних січених виробів нетрадиційними добавками рослинного походженняМостова, Л. М.; Кобзарь, А. А.
2014Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів драглеподібної структуриКамсуліна, Н. В.
2014Сучасні аспекти використання нетрадиційної м’ясної сировини в технологічних процесах виробництва м’ясопродуктівГринченко, Н. Г.; , В. А.Большакова
2014Перспективи використання гідроколоїдів рослинного походження для покращення функціональних властивостей желатинуГоловко, М. П.; Скляр, А. О.
2014Разработка и внедрение в производство нанотехнологий переработки пшеничных отрубейПавлюк, Р. Ю.; Погарская, В .В.; Наконечная, Ю. Г.; Гальчинецкая, Ю. Л.; Лосева, С. М.
2014Дослідження властивостей м’ясних систем із використанням гідроколоїдівБольшакова, В. А.; Гринченко, Н. Г.
2014Використання гідроколоїдів рослинного походження в технології м’ясних січених напівфабрикатівЯстреба, Ю. А.
2014Удосконалення технології кексів із додаванням порошку дикорослих ягід.Дібрівська, Н. В.
2014Получение ароматических концентратов и перспективы их использованияДубова, Г. Е.; Овчинникова, С. А.; Роговая, Н. В.
2014Удосконалення технології кексів із додаванням порошку дикорослих ягідДібрівська, Н. В.
2014Про тенденції впровадження у виробництво оригінальних сортів пиваМельник, І. В.; Гнатовська, Д. О.
2014Определение ароматических кислот в виноградных винах с использованием твердофазной люминесцентной спектроскопииБельтюкова, С. В.; Ливенцова, Е. О
2014Використання карагінану в технології солодких страв оздоровчого призначенняЖулінська, О. В.; Волкова, А. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 123