Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59486
Title: | Нові білкові дрібнодисперсні добавки із квасолі та закусочні пасти з їх використанням |
Authors: | Погарська, В. В. Павлюк, Р. Ю. Кострова, К. В. Кірюшина, О. Е. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Кострова К. В., Кірюшина О. Е. Нові білкові дрібнодисперсні добавки із квасолі та закусочні пасти з їх використанням. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 176-178. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59486 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-178.pdf | 115.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.