Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59486
Title: Нові білкові дрібнодисперсні добавки із квасолі та закусочні пасти з їх використанням
Authors: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Кострова, К. В.
Кірюшина, О. Е.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Кострова К. В., Кірюшина О. Е. Нові білкові дрібнодисперсні добавки із квасолі та закусочні пасти з їх використанням. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 176-178.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59486
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-178.pdf115.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.