Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59511
Title: Вплив кріодеструкції на БАР грибів шампіньйонів під час отримання наноструктурованого пюре
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Маціпура, Т. С.
Клейн, І. Ю
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Маціпура Т. С., Клейн І. Ю. Вплив кріодеструкції на БАР грибів шампіньйонів під час отримання наноструктурованого пюре. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 200-202.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59511
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-202.pdf135.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.