Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59407
Title: Перспективи підвищення ефективності адресної доставки енергії в процесах сушіння харчової сировини
Authors: Потапов, В. О.
Гриценко, О. Ю.
Дорошенко, М. О.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Потапов В. О., Гриценко О. Ю., Дорошенко М. О. Перспективи підвищення ефективності адресної доставки енергії в процесах сушіння харчової сировини. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 172-174.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59407
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-174.pdf136.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.