Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59500
Title: Дослідження процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонів
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Маціпура, Т. С.
Шевченко, Н. Е.
Issue Date: 2014
Citation: Павлюк Р. Ю., Маціпура Т. С., Шевченко Н. Е. Дослідження процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 178-180.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59500
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-180.pdf143.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.