Монографії : [222] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 222
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Безопасность и качество продуктов забоя цыплят-бройлеров при обогащении рациона цытратом наномолібдена та кормовой добавкой «Пробикс»Яценко, И. В.; Головко, Н. П.; Богатко, Н. М.
2022Особливості будови кишечнику свійських гусейКущ, М. М.
2023Обгрунтування технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленнямМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В`ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна
2023Наукове обґрунтування технологій дієтичних добавок та харчових продуктів, збагачених на ессенціальні мінеральні речовиниГоловко, Тетяна Миколаївна; Погожих, Микола Іванович; Головко, Микола Павлович; Применко, Владислав Геннадійович; Геліх, Анна Олександрівна
2023Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію. Том 1. Розробка теоретичної моделі інтенсифікації технологічних процесів виробництва молочних продуктівГринченко, Наталя Геннадіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Погожих, Микола Іванович
2023Наукові основи ощадливої підготовки насіння з поліпшеним біологічним потенціаломБредихін, Вадим Вікторович; Богомолов, Олексій Васильович; Сліпченко, Максим Володимирович; Кісь-Коркіщенко, Лілія Вікторівна; Іващенко, Сергій Григорович; Ірклієнко, Віктор Іванович; Черняєв, Олександр Олександрович; Тікунов, Станіслав Романович
2020Енергоефективна технологія вирощювання насіння буряка столовогоВітанов, О. Д.; Могильна, О.М.; Романов, О. В.; Томах, Є. О.; Куц, О. В.; Яровий, Г. І.; Духін, Є. О.; Пузік, Л. М.; Рожков, А. О.; Романова, Т. А.; Брагін, О. М.; Рудь, В. П.; Урюпіна, Л. М.
2021Обліково-аналітичне забезпечення управління економічною активністю підприємств торгівліКащена, Наталія Борисівна
2015Формування продуктивності тритикале ярого в Лівобережному Лісостепу УкраїниРожков, Артур Олександрович; Пузік, Володимир Кузьмич; Каленська, Світлана Михайлівна; Бобро, Михайло Архипович; Пузік, Людмила Михайлівна
2022Scientific and practical aspects of pectin and pectin productsKrapivnytska, I.; Ladyka, V.; Ianchyk, M.; Omelchenko, S.; Melnyk, O.; Pertsevoy, F.
2022Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentratePertsevoy, F.; Ladyka, V.; Smetanska, I.; Bienias, D.; Ianchyk, M.; Grynchenko, N.; Omelchenko, S.; Hrynchenko, O.
2022АгрохімсервісФілон, Василь Іванович
2022Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовинЄвлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Губський, С. М.; Упатова, О. І.
2022Агрохімічні та фізіологічні особливості формування продуктивності пшениці озимоїОльховський, Григорій Філатович
2022The technology semi-finished sponge product using extruded corn flourLisovska, T. O.; Chorna, N. V.; Kopchak, N. H.
2023Концептуальні засади управління бізнес-процесами підприємств торгівлі та готельно-ресторанного господарстваОльшанський, О. В.; Смігунова, О. В.
2021Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостейПерцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Омельченко, Світлана Борисівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Гурський, Петро Васильович
2023Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназаКондрашина, Лідія Анатоліївна; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Віктор Іванович; Сметанська, Ірина Миколаївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Перцевой, Федір Всеволодович
2023Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Болховітіна, Олена Іванівна
2017Маркетингова політика підприємств на вітчизняному ринку м’яса та м’ясопродуктівСавицька, Наталія Леонідівна; Афанасьєва, Оксана Пилипівна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 222