Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 222
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2017 | Безопасность и качество продуктов забоя цыплят-бройлеров при обогащении рациона цытратом наномолібдена та кормовой добавкой «Пробикс» | Яценко, И. В.; Головко, Н. П.; Богатко, Н. М. |
2022 | Особливості будови кишечнику свійських гусей | Кущ, М. М. |
2023 | Обгрунтування технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленням | Михайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В`ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна |
2023 | Наукове обґрунтування технологій дієтичних добавок та харчових продуктів, збагачених на ессенціальні мінеральні речовини | Головко, Тетяна Миколаївна; Погожих, Микола Іванович; Головко, Микола Павлович; Применко, Владислав Геннадійович; Геліх, Анна Олександрівна |
2023 | Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію. Том 1. Розробка теоретичної моделі інтенсифікації технологічних процесів виробництва молочних продуктів | Гринченко, Наталя Геннадіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Погожих, Микола Іванович |
2023 | Наукові основи ощадливої підготовки насіння з поліпшеним біологічним потенціалом | Бредихін, Вадим Вікторович; Богомолов, Олексій Васильович; Сліпченко, Максим Володимирович; Кісь-Коркіщенко, Лілія Вікторівна; Іващенко, Сергій Григорович; Ірклієнко, Віктор Іванович; Черняєв, Олександр Олександрович; Тікунов, Станіслав Романович |
2020 | Енергоефективна технологія вирощювання насіння буряка столового | Вітанов, О. Д.; Могильна, О.М.; Романов, О. В.; Томах, Є. О.; Куц, О. В.; Яровий, Г. І.; Духін, Є. О.; Пузік, Л. М.; Рожков, А. О.; Романова, Т. А.; Брагін, О. М.; Рудь, В. П.; Урюпіна, Л. М. |
2021 | Обліково-аналітичне забезпечення управління економічною активністю підприємств торгівлі | Кащена, Наталія Борисівна |
2015 | Формування продуктивності тритикале ярого в Лівобережному Лісостепу України | Рожков, Артур Олександрович; Пузік, Володимир Кузьмич; Каленська, Світлана Михайлівна; Бобро, Михайло Архипович; Пузік, Людмила Михайлівна |
2022 | Scientific and practical aspects of pectin and pectin products | Krapivnytska, I.; Ladyka, V.; Ianchyk, M.; Omelchenko, S.; Melnyk, O.; Pertsevoy, F. |
2022 | Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate | Pertsevoy, F.; Ladyka, V.; Smetanska, I.; Bienias, D.; Ianchyk, M.; Grynchenko, N.; Omelchenko, S.; Hrynchenko, O. |
2022 | Агрохімсервіс | Філон, Василь Іванович |
2022 | Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин | Євлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Губський, С. М.; Упатова, О. І. |
2022 | Агрохімічні та фізіологічні особливості формування продуктивності пшениці озимої | Ольховський, Григорій Філатович |
2022 | The technology semi-finished sponge product using extruded corn flour | Lisovska, T. O.; Chorna, N. V.; Kopchak, N. H. |
2023 | Концептуальні засади управління бізнес-процесами підприємств торгівлі та готельно-ресторанного господарства | Ольшанський, О. В.; Смігунова, О. В. |
2021 | Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей | Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Омельченко, Світлана Борисівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Гурський, Петро Васильович |
2023 | Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа | Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Віктор Іванович; Сметанська, Ірина Миколаївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Перцевой, Федір Всеволодович |
2023 | Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Болховітіна, Олена Іванівна |
2017 | Маркетингова політика підприємств на вітчизняному ринку м’яса та м’ясопродуктів | Савицька, Наталія Леонідівна; Афанасьєва, Оксана Пилипівна |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 222