Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24180
Title: Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів
Authors: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Новік, Ганна Вікторівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Шидакова-Каменюка О. Г., Новік Г. В., Болховітіна О. І. Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів : монографія. Х. : ДБТУ, 2023. 193 с.
Abstract: У монографії узагальнено результати досліджень, спрямованих на наукове обґрунтування використання шротів кедрового та волоського горіхів в технології пісочного здобного печива з частковою заміною твердого жиру рідкою олією, що дозволить уникнути додаткового застосування для стабілізації емульсійного напівфабрикату синтетичних емульгаторів та отримати печиво з високою харчовою та біологічною цінністю. Видання пропонується для викладачів, аспірантів та студентів спеціальності «Харчові технології». Видання також може бути використане студентами споріднених спеціальностей, працівниками харчової галузі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24180
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mon_zdobne pechyvo_2023.pdf3.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.