Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24252
Title: Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Омельченко, Світлана Борисівна
Шульга, Оксана Сергіївна
Гурський, Петро Васильович
Keywords: вологопоглинання ксерогелів;полімери;плавлення драглів;сульфітовані полісахариди;натрій-карбоксиметилцелюлози;кінетика;молочний білок;капсульний продукт
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: Діса плюс
Citation: Перцевой Ф. В., Ладика В. І., Омельченко С. Б., Шульга О. С., Гурський П. В. Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей. Харків: Діса плюс, 2021. 132 с
Abstract: У монографії Обґрунтовано та розроблено технологію жельованої продукції на основі гелеутворювачів зі зміненими функціональними властивостями. Видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24252
ISSN: 978-617-7927-74-6
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_žele_vlastiv_21.pdf9.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.