Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11453
Title: Операції підприємства з цінними паперами: організаційно-методичні аспекти обліку, аналізу і аудиту
Authors: Кащена, Наталія Борисівна
Порсюрова, Ірина Петрівна
Keywords: цінні папери;операції;концептуалізація аудиту;управлінські інформаційні системи;невласної емісії;інвестиційна привабливость;ринкова вартість акцій
Issue Date: 2021
Publisher: Харків : Видавництво Іванченка І. С.
Citation: Кащена Н. Б., І. П. Порсюрова. Операції підприємства з цінними паперами: організаційно-методичні аспекти обліку, аналізу і аудиту : монографія. Харків : Видавництво Іванченка І. С., 2021. 355 с.
Abstract: У монографії обґрунтовано методологічні положення і розроблено практичні рекомендації з удосконалення обліку, аналізу і аудиту операцій підприємства з цінними паперами. Уточнено зміст понять «цінні папери» та «операції підприємства з цінними паперами», удосконалено класифікацію цінних паперів підприємства з урахуванням потреб обліку, аналізу, контролю та управління операцій з ними. Розроблено концептуальну модель системи інформаційно-аналітичного забезпечення управління операціями з цінними паперами. Удосконалено методику обліку операцій підприємства з цінними паперами власної та невласної емісії, систематизації і узагальнення облікових даних в управлінських відомостях і звітах, технологію організації обліку операцій з цінними паперами в управлінській інформаційній системі. Розвинуто концептуальні основи внутрішнього аудиту операцій підприємства з цінними паперами власної та невласної емісії. Розроблено систему показників та запропоновано технологію оцінювання інвестиційної привабливості підприємства та ідентифікації надійності його цінних паперів. Монографію розраховано на наукових працівників, фахівців економічного спрямування, викладачів, аспірантів і здобувачів вищої економічної освіти.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11453
ISBN: 978-617-7879-89-2
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
oblik_analiz_audyt_2021_M.pdf6.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.