Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 71 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Перспективы расширения ассортимента изделий из слоеного тестаИванов, Е. Л.; Беликова, И. Г.
2011Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонокШубіна, Л. Ю.; Доманова, О. В.; Непочатих, Т. А.
2011Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостейЄвлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Акмен, В. О.; Малафаєв, М. Т.
2011Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберіганняХацкевич, Ю. М.; Непочатих, Т. А.; Іванченко, О. С.
2011Зміна показників якості пісочного печива на олії під час зберіганняВрадій, Н. І.; Самохвалова, О. В.
2011Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатних капсулПивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Калашнікова, К. І.; Бабій, К. Є.
2011Будова водяних розчинів гідрофобних неелектролітів як моделюючих системТоряник, О. І.
2011ЯМР-дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробкиДьяков, О. Г.; Крайнюк, Л. М.; Набоков, І. В.; Торяник, О. І.
2011Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктівЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.; Михайленко, В. Г.
2011Дослідження екстракції хлорофілу під час використання різної апаратури, що забезпечує процес перемішуванняПогожих, М. І.; Міщенко, Т. В.