Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60820
Title: Використання борошна теф у технології пшеничного хліба
Authors: Ієвлєв, А. О.
Завірікін, О. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Болховітіна, О. І.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Ієвлєв А. О., Завірікін О. О. Використання борошна теф у технології пшеничного хліба. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. О. І. Болховітіна. Харків: ДБТУ, 2024. С. 37
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60820
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_38-38.pdf107.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.