Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 221
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Open banking як новий рівень задоволення потреб споживачів на ринку фінансових послуг | Тарасов, І. Ю. |
2022 | Використання їстівних квітів для декорування змішаних напоїв (коктейлів) | Янюк, О. В.; Груник, Е.; Баблюк, С. |
2022 | Призначення харчової продукції функціонального напряму | Шубіна, Л. Ю. |
2022 | Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіха | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Новік, Г. В.; Рогова, А. Л. |
2022 | Оцінка зміни сили зв’язку луска-шкіра при зберіганні коропа в охолодженому вигляді | Червоний, В. М.; Кононікін, В. Д. |
2022 | Використання нетрадиційної овочевої сировини для дитячих зубних паст | Чаплигіна, А. О.; Сорокіна, С. В. |
2022 | Вимоги до безпечності зернової сировини для підприємств харчової промисловості | Хребтань, О. Б.; Волкова, Р. М. |
2022 | Features of providing information for consumers regarding food products in the conditions of the HACCP | Stukalska, N.; Kuzmin, O.; Karpachov, O. |
2022 | Зміни показників якості в процесі зберігання молока питного пастеризованого коров’ячого | Сподар, К. В.; Збавитель, К. А. |
2022 | Шляхи оптимізації асортименту столових сухих червоних вин та вдосконалення їх якості на території України | Сподар, К. В.; Суркова, М. С. |
2022 | Особливості експертної оцінки ювелірних виробів | Сорокіна, С. В.; Акмен, В. А.; Кудряшов, А. І.; Юрченко, М. А. |
2022 | Аналіз законодавчого врегулювання прав споживачів в Україні | Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Бабченко, Д. В.; Христенко, С. С. |
2022 | Сучасні напрями формування якості молочних продуктів | Соколова, Є. Б.; Збавитель, К. А. |
2022 | Управління якістю продукції ресторанного господарства | Сєдих, К. В. |
2022 | Вимоги системи стандартизації – гарантія якості сучасної харчової продукції | Салавеліс, А. Д.; Павловський, С. М; Георгі Д. С. |
2022 | Удосконалення споживчих властивостей парфумерно-косметичних товарів | Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.; Кудряшов, А. І. |
2022 | Дослідження якості шоколадних батончиків | Павлишин, М. Л.; Бурак, Є. І.; Захарчук, А. П. |
2022 | Щодо використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива з підвищеним вмістом харчових волокон | Олійник, С. Г.; Болховітіна, О. І. |
2022 | Підвищення біологічної цінності молочно-білкових продуктів | Одарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б. |
2022 | Сучасні питання щодо захисту прав споживачів | Носуля, О. Є.; Акмен, В. О.; Летута, Т. М. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 221