Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі" : [221] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 221
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Open banking як новий рівень задоволення потреб споживачів на ринку фінансових послугТарасов, І. Ю.
2022Використання їстівних квітів для декорування змішаних напоїв (коктейлів)Янюк, О. В.; Груник, Е.; Баблюк, С.
2022Призначення харчової продукції функціонального напрямуШубіна, Л. Ю.
2022Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіхаШидакова-Каменюка, О. Г.; Новік, Г. В.; Рогова, А. Л.
2022Оцінка зміни сили зв’язку луска-шкіра при зберіганні коропа в охолодженому виглядіЧервоний, В. М.; Кононікін, В. Д.
2022Використання нетрадиційної овочевої сировини для дитячих зубних пастЧаплигіна, А. О.; Сорокіна, С. В.
2022Вимоги до безпечності зернової сировини для підприємств харчової промисловостіХребтань, О. Б.; Волкова, Р. М.
2022Features of providing information for consumers regarding food products in the conditions of the HACCPStukalska, N.; Kuzmin, O.; Karpachov, O.
2022Зміни показників якості в процесі зберігання молока питного пастеризованого коров’ячогоСподар, К. В.; Збавитель, К. А.
2022Шляхи оптимізації асортименту столових сухих червоних вин та вдосконалення їх якості на території УкраїниСподар, К. В.; Суркова, М. С.
2022Особливості експертної оцінки ювелірних виробівСорокіна, С. В.; Акмен, В. А.; Кудряшов, А. І.; Юрченко, М. А.
2022Аналіз законодавчого врегулювання прав споживачів в УкраїніСорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Бабченко, Д. В.; Христенко, С. С.
2022Сучасні напрями формування якості молочних продуктівСоколова, Є. Б.; Збавитель, К. А.
2022Управління якістю продукції ресторанного господарстваСєдих, К. В.
2022Вимоги системи стандартизації – гарантія якості сучасної харчової продукціїСалавеліс, А. Д.; Павловський, С. М; Георгі Д. С.
2022Удосконалення споживчих властивостей парфумерно-косметичних товарівПенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.; Кудряшов, А. І.
2022Дослідження якості шоколадних батончиківПавлишин, М. Л.; Бурак, Є. І.; Захарчук, А. П.
2022Щодо використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива з підвищеним вмістом харчових волоконОлійник, С. Г.; Болховітіна, О. І.
2022Підвищення біологічної цінності молочно-білкових продуктівОдарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б.
2022Сучасні питання щодо захисту прав споживачівНосуля, О. Є.; Акмен, В. О.; Летута, Т. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 221