Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15779
Title: | Features of providing information for consumers regarding food products in the conditions of the HACCP |
Authors: | Stukalska, N. Kuzmin, O. Karpachov, O. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Stukalska N., Kuzmin O., Karpachov O. Features of providing information for consumers regarding food products in the conditions of the HACCP. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 441-442 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15779 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-442-443.pdf | 186.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.