Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15779
Title: Features of providing information for consumers regarding food products in the conditions of the HACCP
Authors: Stukalska, N.
Kuzmin, O.
Karpachov, O.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Stukalska N., Kuzmin O., Karpachov O. Features of providing information for consumers regarding food products in the conditions of the HACCP. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 441-442 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15779
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-442-443.pdf186.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.