Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15768
Title: Щодо використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива з підвищеним вмістом харчових волокон
Authors: Олійник, С. Г.
Болховітіна, О. І.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Олійник С. Г., Болховітіна О. І. Щодо використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива з підвищеним вмістом харчових волокон. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 422-423 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15768
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-423-424.pdf189.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.