Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15768
Title: | Щодо використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива з підвищеним вмістом харчових волокон |
Authors: | Олійник, С. Г. Болховітіна, О. І. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Олійник С. Г., Болховітіна О. І. Щодо використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива з підвищеним вмістом харчових волокон. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 422-423 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15768 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-423-424.pdf | 189.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.