Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 221
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Сучасні реалії судової товарознавчої експертизи в умовах російського вторгнення в Україну | Мартосенко, М. Г.; Шурдук, І. В. |
2022 | Дослідження впливу концентрату сироваткового білка на формування структури мусу | Мамченко, Л. Є.; Духовнікова, К. А. |
2022 | Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тиском | Мамченко, Л. Є.; Скирда, О. Є. |
2022 | Оцінка якості чаю чорного байхового | Луців, Н. В.; Вихляєва, А. О. |
2022 | Значення експертної оцінки під час ідентифікації товарів на митниці | Лук’янов, Р. В.; Сорокіна, С. В. |
2022 | Harmonization of national legislation in the field of aquacultural food safety with European practice | Kupinets, L.; Tiutiunnyk, H. |
2022 | Результати дослідження вмісту токсичних речовин у спиртових настоях для подальшого виробництва лікеро-горілчаних виробів | Колесник, В. В.; Пенкін, А. К.; Кудряшов, А. І. |
2022 | Дослідження фізико-хімічних показників якості лушпиння соняшникового пресованого гранульованого | Колесник, В. В.; Пенкін, А. К.; Кириллова, С. О. |
2022 | Вміст нітратів у різних сортах капусти | Карбівнича, Т. В.; Лісніченко, О. О. |
2022 | Товарознавча експертиза якості йогурту вітчизняних виробників | Карбівнича, Т. В.; Коломоєць, А. А. |
2022 | Органолептичне оцінювання якості хліба пшеничного, збагаченого культурою Medusomyces gisevi | Звягінцева, О. В.; Франчук, Є. Р. |
2022 | Класифікація гелю для душу «Ритми Бразилії» ТМ «FA» згідно з УКТЗЕД | Дрожжин, Д. Ю.; Алтухова, О. Ю. |
2022 | Технологія інкапсулювання для захисту біологічно активних сполук від впливу зовнішнього середовища | Грабовська, О. В.; Авраменко, А. Д. |
2022 | Використання модифікованих видів крохмалю в харчових продуктах | Грабовська, О. В.; Горобченко, О. С.; Коверник, Н. О.; Олійник, В. М. |
2022 | Технологія низькокалорійного майонезного соусу для спеціального дієтичного споживання | Грабовська, О. В.; Овчаренко, О. Р.; Бельмас А. О. |
2022 | Шляхи вдосконалення якості обробки субпродуктів ІІ категорії та апаратурне оформлення процесу їх очищення | Горєлков, Д. В.; Мироненко, В. С. |
2022 | Молекулярна технологія приготування холодних страв і закусок | Бойчук, О. Л. |
2022 | Використання цукрозамінників у технології низькокалорійних солодких соусів | Бандуренко, Г. М.; Олексієнко, А.-Є. С. |
2022 | Використання рослинних добавок у технології концентратів солодких страв | Артамонова, М. В. |
2022 | Сучасні тенденції у сфері продажу засобів для догляду за волоссям | Акмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Більчук, О. С. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 221