Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі" : [221] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 221
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Сучасні реалії судової товарознавчої експертизи в умовах російського вторгнення в УкраїнуМартосенко, М. Г.; Шурдук, І. В.
2022Дослідження впливу концентрату сироваткового білка на формування структури мусуМамченко, Л. Є.; Духовнікова, К. А.
2022Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тискомМамченко, Л. Є.; Скирда, О. Є.
2022Оцінка якості чаю чорного байховогоЛуців, Н. В.; Вихляєва, А. О.
2022Значення експертної оцінки під час ідентифікації товарів на митниціЛук’янов, Р. В.; Сорокіна, С. В.
2022Harmonization of national legislation in the field of aquacultural food safety with European practiceKupinets, L.; Tiutiunnyk, H.
2022Результати дослідження вмісту токсичних речовин у спиртових настоях для подальшого виробництва лікеро-горілчаних виробівКолесник, В. В.; Пенкін, А. К.; Кудряшов, А. І.
2022Дослідження фізико-хімічних показників якості лушпиння соняшникового пресованого гранульованогоКолесник, В. В.; Пенкін, А. К.; Кириллова, С. О.
2022Вміст нітратів у різних сортах капустиКарбівнича, Т. В.; Лісніченко, О. О.
2022Товарознавча експертиза якості йогурту вітчизняних виробниківКарбівнича, Т. В.; Коломоєць, А. А.
2022Органолептичне оцінювання якості хліба пшеничного, збагаченого культурою Medusomyces giseviЗвягінцева, О. В.; Франчук, Є. Р.
2022Класифікація гелю для душу «Ритми Бразилії» ТМ «FA» згідно з УКТЗЕДДрожжин, Д. Ю.; Алтухова, О. Ю.
2022Технологія інкапсулювання для захисту біологічно активних сполук від впливу зовнішнього середовищаГрабовська, О. В.; Авраменко, А. Д.
2022Використання модифікованих видів крохмалю в харчових продуктахГрабовська, О. В.; Горобченко, О. С.; Коверник, Н. О.; Олійник, В. М.
2022Технологія низькокалорійного майонезного соусу для спеціального дієтичного споживанняГрабовська, О. В.; Овчаренко, О. Р.; Бельмас А. О.
2022Шляхи вдосконалення якості обробки субпродуктів ІІ категорії та апаратурне оформлення процесу їх очищенняГорєлков, Д. В.; Мироненко, В. С.
2022Молекулярна технологія приготування холодних страв і закусокБойчук, О. Л.
2022Використання цукрозамінників у технології низькокалорійних солодких соусівБандуренко, Г. М.; Олексієнко, А.-Є. С.
2022Використання рослинних добавок у технології концентратів солодких стравАртамонова, М. В.
2022Сучасні тенденції у сфері продажу засобів для догляду за волоссямАкмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Більчук, О. С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 221