Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі" : [221] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 221
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Сучасні реалії судової товарознавчої експертизи в умовах російського вторгнення в УкраїнуМартосенко, М. Г.; Шурдук, І. В.
2022Дослідження впливу концентрату сироваткового білка на формування структури мусуМамченко, Л. Є.; Духовнікова, К. А.
2022Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тискомМамченко, Л. Є.; Скирда, О. Є.
2022Оцінка якості чаю чорного байховогоЛуців, Н. В.; Вихляєва, А. О.
2022Значення експертної оцінки під час ідентифікації товарів на митниціЛук’янов, Р. В.; Сорокіна, С. В.
2022Harmonization of national legislation in the field of aquacultural food safety with European practiceKupinets, L.; Tiutiunnyk, H.
2022Результати дослідження вмісту токсичних речовин у спиртових настоях для подальшого виробництва лікеро-горілчаних виробівКолесник, В. В.; Пенкін, А. К.; Кудряшов, А. І.
2022Дослідження фізико-хімічних показників якості лушпиння соняшникового пресованого гранульованогоКолесник, В. В.; Пенкін, А. К.; Кириллова, С. О.
2022Вміст нітратів у різних сортах капустиКарбівнича, Т. В.; Лісніченко, О. О.
2022Товарознавча експертиза якості йогурту вітчизняних виробниківКарбівнича, Т. В.; Коломоєць, А. А.
2022Органолептичне оцінювання якості хліба пшеничного, збагаченого культурою Medusomyces giseviЗвягінцева, О. В.; Франчук, Є. Р.
2022Класифікація гелю для душу «Ритми Бразилії» ТМ «FA» згідно з УКТЗЕДДрожжин, Д. Ю.; Алтухова, О. Ю.
2022Технологія інкапсулювання для захисту біологічно активних сполук від впливу зовнішнього середовищаГрабовська, О. В.; Авраменко, А. Д.
2022Використання модифікованих видів крохмалю в харчових продуктахГрабовська, О. В.; Горобченко, О. С.; Коверник, Н. О.; Олійник, В. М.
2022Технологія низькокалорійного майонезного соусу для спеціального дієтичного споживанняГрабовська, О. В.; Овчаренко, О. Р.; Бельмас А. О.
2022Шляхи вдосконалення якості обробки субпродуктів ІІ категорії та апаратурне оформлення процесу їх очищенняГорєлков, Д. В.; Мироненко, В. С.
2022Молекулярна технологія приготування холодних страв і закусокБойчук, О. Л.
2022Використання цукрозамінників у технології низькокалорійних солодких соусівБандуренко, Г. М.; Олексієнко, А.-Є. С.
2022Використання рослинних добавок у технології концентратів солодких стравАртамонова, М. В.
2022Сучасні тенденції у сфері продажу засобів для догляду за волоссямАкмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Більчук, О. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 221