Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі" : [221] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 221
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Open banking як новий рівень задоволення потреб споживачів на ринку фінансових послугТарасов, І. Ю.
2022Використання їстівних квітів для декорування змішаних напоїв (коктейлів)Янюк, О. В.; Груник, Е.; Баблюк, С.
2022Призначення харчової продукції функціонального напрямуШубіна, Л. Ю.
2022Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіхаШидакова-Каменюка, О. Г.; Новік, Г. В.; Рогова, А. Л.
2022Оцінка зміни сили зв’язку луска-шкіра при зберіганні коропа в охолодженому виглядіЧервоний, В. М.; Кононікін, В. Д.
2022Використання нетрадиційної овочевої сировини для дитячих зубних пастЧаплигіна, А. О.; Сорокіна, С. В.
2022Вимоги до безпечності зернової сировини для підприємств харчової промисловостіХребтань, О. Б.; Волкова, Р. М.
2022Features of providing information for consumers regarding food products in the conditions of the HACCPStukalska, N.; Kuzmin, O.; Karpachov, O.
2022Зміни показників якості в процесі зберігання молока питного пастеризованого коров’ячогоСподар, К. В.; Збавитель, К. А.
2022Шляхи оптимізації асортименту столових сухих червоних вин та вдосконалення їх якості на території УкраїниСподар, К. В.; Суркова, М. С.
2022Особливості експертної оцінки ювелірних виробівСорокіна, С. В.; Акмен, В. А.; Кудряшов, А. І.; Юрченко, М. А.
2022Аналіз законодавчого врегулювання прав споживачів в УкраїніСорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Бабченко, Д. В.; Христенко, С. С.
2022Сучасні напрями формування якості молочних продуктівСоколова, Є. Б.; Збавитель, К. А.
2022Управління якістю продукції ресторанного господарстваСєдих, К. В.
2022Вимоги системи стандартизації – гарантія якості сучасної харчової продукціїСалавеліс, А. Д.; Павловський, С. М; Георгі Д. С.
2022Удосконалення споживчих властивостей парфумерно-косметичних товарівПенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.; Кудряшов, А. І.
2022Дослідження якості шоколадних батончиківПавлишин, М. Л.; Бурак, Є. І.; Захарчук, А. П.
2022Щодо використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива з підвищеним вмістом харчових волоконОлійник, С. Г.; Болховітіна, О. І.
2022Підвищення біологічної цінності молочно-білкових продуктівОдарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б.
2022Сучасні питання щодо захисту прав споживачівНосуля, О. Є.; Акмен, В. О.; Летута, Т. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 221