Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42151
Назва: | Моніторинг раціонів студентів щодо вживання продуктів, багатих на вітамін D |
Автори: | Самойленко, Д. В. Семениста, О. Д. Аксьонов, С. К. |
Науковий керівник : | Аксьонова, О. Ф. Торяник, Д. О. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Самойленко Д. В., Семениста О. Д., Аксьонов С. К. Моніторинг раціонів студентів щодо вживання продуктів, багатих на вітамін D. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Аксьонова О. Ф., Торяник Д. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 80. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42151 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_80.pdf | 723.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.