Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42151
Title: Моніторинг раціонів студентів щодо вживання продуктів, багатих на вітамін D
Authors: Самойленко, Д. В.
Семениста, О. Д.
Аксьонов, С. К.
metadata.dc.contributor.advisor: Аксьонова, О. Ф.
Торяник, Д. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самойленко Д. В., Семениста О. Д., Аксьонов С. К. Моніторинг раціонів студентів щодо вживання продуктів, багатих на вітамін D. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Аксьонова О. Ф., Торяник Д. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 80.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42151
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_80.pdf723.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.