Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42151
Название: | Моніторинг раціонів студентів щодо вживання продуктів, багатих на вітамін D |
Авторы: | Самойленко, Д. В. Семениста, О. Д. Аксьонов, С. К. |
Научный руководитель: | Аксьонова, О. Ф. Торяник, Д. О. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Самойленко Д. В., Семениста О. Д., Аксьонов С. К. Моніторинг раціонів студентів щодо вживання продуктів, багатих на вітамін D. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Аксьонова О. Ф., Торяник Д. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 80. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42151 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_80.pdf | 723.87 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.