Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42151
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАксьонова, О. Ф.-
dc.contributor.advisorТоряник, Д. О.-
dc.contributor.authorСамойленко, Д. В.-
dc.contributor.authorСемениста, О. Д.-
dc.contributor.authorАксьонов, С. К.-
dc.date.accessioned2023-11-14T08:56:14Z-
dc.date.available2023-11-14T08:56:14Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСамойленко Д. В., Семениста О. Д., Аксьонов С. К. Моніторинг раціонів студентів щодо вживання продуктів, багатих на вітамін D. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Аксьонова О. Ф., Торяник Д. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 80.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42151-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМоніторинг раціонів студентів щодо вживання продуктів, багатих на вітамін Duk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_80.pdf723.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.