Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42151
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Аксьонова, О. Ф. | - |
dc.contributor.advisor | Торяник, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Самойленко, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Семениста, О. Д. | - |
dc.contributor.author | Аксьонов, С. К. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T08:56:14Z | - |
dc.date.available | 2023-11-14T08:56:14Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Самойленко Д. В., Семениста О. Д., Аксьонов С. К. Моніторинг раціонів студентів щодо вживання продуктів, багатих на вітамін D. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Аксьонова О. Ф., Торяник Д. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 80. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42151 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Моніторинг раціонів студентів щодо вживання продуктів, багатих на вітамін D | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_80.pdf | 723.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.