Випуск 1 (21) : [56] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 56 of 56
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Effect of design of internal heater on the drying kinetics of grape pomace in mass transfer modulePotapov, Volodymyr; Yakushenko, Evgen
2015Вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління рибиЯковлєв, Олег Володимирович; Постнов, Геннадій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович
2015Концепція підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництвПогожих, Микола Іванович; Чеканов, Микола Анатолійович; Пак, Андрій Олегович
2015Дослідження процесів комбінованого способу очищення плодів гарбузаДейниченко, Григорій Вікторович; Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Шевченко, Ірина Вадимівна
2015Аналітична характеристика мембранної обробки рідких високомолекулярних системДейниченко, Григорій Вікторович; Мазняк, Захар Олександрович; Гузенко, Василь Володимирович
2015Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стисненняЧеревко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2015Вплив вібрації на процес вакуумного сушіння рослинної сировиниЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович
2015Технології пшеничного хліба з використання продуктів переробки зародків вівса і кукурудзиСтепанькова, Галина Вячеславівна
2015Технологічні параметри розроблених пастильних виробівДюкарева, Галина Іванівна; Cоколовська, Олена Олександрівна
2015Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювачаБотштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2015Інновації в технологіях напівфабрикатів м’ясних замороженихЯнчева, Марина Олександрівна
2015Аналіз підходів до моделювання стабільних харчових систем на основі ацидофільної паличкиКондратюк, Наталія Вячеславівна; Большакова, Валентина Леонтіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Пивоваров, Євген Павлович
2015Технологія тонізуючих нанонапоїв на основі молочної сироватки, збагачених кріопастами з овочів і фітоекстрактамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Топоркова, Катерина Валеріївна
2015Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчуванняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Соколова, Лора Михайлівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна
2015Вивчення процесів кріомеханохімії високомолекулярних і низькомолекулярних нанокомплексів грибів шампіньйонів під час їх кріообробки з використанням рідкого азотуПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Кись, Валерія Валеріївна
2015Проблеми створення систем харчування лікувального призначення другого поколінняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 56 of 56