Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 56 of 56
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Effect of design of internal heater on the drying kinetics of grape pomace in mass transfer module | Potapov, Volodymyr; Yakushenko, Evgen |
2015 | Вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління риби | Яковлєв, Олег Володимирович; Постнов, Геннадій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович |
2015 | Концепція підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв | Погожих, Микола Іванович; Чеканов, Микола Анатолійович; Пак, Андрій Олегович |
2015 | Дослідження процесів комбінованого способу очищення плодів гарбуза | Дейниченко, Григорій Вікторович; Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Шевченко, Ірина Вадимівна |
2015 | Аналітична характеристика мембранної обробки рідких високомолекулярних систем | Дейниченко, Григорій Вікторович; Мазняк, Захар Олександрович; Гузенко, Василь Володимирович |
2015 | Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стиснення | Черевко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
2015 | Вплив вібрації на процес вакуумного сушіння рослинної сировини | Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович |
2015 | Технології пшеничного хліба з використання продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи | Степанькова, Галина Вячеславівна |
2015 | Технологічні параметри розроблених пастильних виробів | Дюкарева, Галина Іванівна; Cоколовська, Олена Олександрівна |
2015 | Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача | Ботштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна |
2015 | Інновації в технологіях напівфабрикатів м’ясних заморожених | Янчева, Марина Олександрівна |
2015 | Аналіз підходів до моделювання стабільних харчових систем на основі ацидофільної палички | Кондратюк, Наталія Вячеславівна; Большакова, Валентина Леонтіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Пивоваров, Євген Павлович |
2015 | Технологія тонізуючих нанонапоїв на основі молочної сироватки, збагачених кріопастами з овочів і фітоекстрактами | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Топоркова, Катерина Валеріївна |
2015 | Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчування | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Соколова, Лора Михайлівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна |
2015 | Вивчення процесів кріомеханохімії високомолекулярних і низькомолекулярних нанокомплексів грибів шампіньйонів під час їх кріообробки з використанням рідкого азоту | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Кись, Валерія Валеріївна |
2015 | Проблеми створення систем харчування лікувального призначення другого покоління | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 56 of 56