Випуск 1 (23) : [33] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 33
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Комплексна оцінка якості жіночих гігієнічних прокладокПенкіна, Наталя Михайлівна; Колесник, Вікторія Валентинівна; Каламайко, Ганна Олексіївна
2016Експертиза різних сортів зрізаних трояндСорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна
2016Проблема пористості і якості харчових продуктівЗахаренко, Віталій Олександрович; Гайдамаха, Лілія Андріївна
2016Особливості визначення Т2 на імпульсному ЯМРДьяков, Олександр Георгійович; Торяник, Дмитро Олександрович; Павлюк, Ігор Миколайович
2016Збивні кондитерські вироби з подовженим терміном зберіганняШаповалова, Наталія Петрівна; Рудавська, Марія Володимирівна
2016Дослідження процесу зворотнього осмосу ультрафільтраційного пермеату післяспиртової зернової бардиКорнієнко, Людмила Вікторівна; Мирончук, Валерій Григорович
2016Фізико-математичне моделювання полів температури під час теплообміну для тіл скінченних розмірівПогожих, Микола Іванович; Пархоменко, Лариса Олександрівна; Іштван, Єгор Олексійович
2016Сумісне використання R-функцій і проекційного методу в задачах теорії сушінняПогожих, Микола Іванович; Синєкоп, Микола Сергійович; Пак, Андрій Олегович; Чеканов, Микола Анатолійович
2016Оптимізація добових і циклових раціонів для систем харчування лікувальної діїЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович
2016Аналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту хлібцівКійко, Вікторія Вікторівна; Аннєнкова, Надія Борисівна; Бочко, Інна Володимирівна
2016Наукові аспекти методу визначення консервантів у олієжировмісних продуктахЛевчук, Ірина Володимирівна; Кіщенко, Володимир Анатолійович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Куниця, Катерина Вікторівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна
2016The research of growth and toxin formation of botulism bacilli in boiled sausages containing color agent from bloodKolesnyk, Tatiana; Kolesnyk, Alina
2016Розробка фізіологічно-математичної моделі оцінки якості харчової продукціїЖулінська, Оксана Володимирівна; Свідло, Карина Володимирівна; Мостова, Людмила Миколаївна; Мартиненко, Леонід Григорович
2016Дослідження стабільності рослинних олій та їх купажів під час обсмажування картопляних чіпсівКоваленко, Олена Артурівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Гребень, Богдан Володимирович; Нагорний, Владислав Юрійович
2016Забезпечення добових потреб у нутрієнтах раціонами одноразового споживання третього поколінняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Галушко, Наталія Олександрівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Тривалість основних етапів приготування рідкої опари, визначена непрямим методомДоломакін, Юрій Юрійович; Бабанов, Ігор Геннадійович; Житнецький, Ігор Володимирович
2016Інтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктівЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Федоров, Володимир Гаврилович; Кепко, Олег Ігорович
2016Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажуванняТокар, Анастасія Юхимівна; Миронюк, Сергій Степанович
2016Аналітичні дослідження енерговитрат пульсаційного гомогенізатора молокаДейниченко, Григорій Вікторович; Самойчук, Кирило Олегович; Левченко, Любомир Васильович
2016Study of processing ultrafiltration curdy wheyDeynichenko, Gregory; Mazniak, Zakhar; Guzenko, Vasiliy; Ebanugwa, Obinwa
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 33