Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 33
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | Комплексна оцінка якості жіночих гігієнічних прокладок | Пенкіна, Наталя Михайлівна; Колесник, Вікторія Валентинівна; Каламайко, Ганна Олексіївна |
2016 | Експертиза різних сортів зрізаних троянд | Сорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна |
2016 | Проблема пористості і якості харчових продуктів | Захаренко, Віталій Олександрович; Гайдамаха, Лілія Андріївна |
2016 | Особливості визначення Т2 на імпульсному ЯМР | Дьяков, Олександр Георгійович; Торяник, Дмитро Олександрович; Павлюк, Ігор Миколайович |
2016 | Збивні кондитерські вироби з подовженим терміном зберігання | Шаповалова, Наталія Петрівна; Рудавська, Марія Володимирівна |
2016 | Дослідження процесу зворотнього осмосу ультрафільтраційного пермеату післяспиртової зернової барди | Корнієнко, Людмила Вікторівна; Мирончук, Валерій Григорович |
2016 | Фізико-математичне моделювання полів температури під час теплообміну для тіл скінченних розмірів | Погожих, Микола Іванович; Пархоменко, Лариса Олександрівна; Іштван, Єгор Олексійович |
2016 | Сумісне використання R-функцій і проекційного методу в задачах теорії сушіння | Погожих, Микола Іванович; Синєкоп, Микола Сергійович; Пак, Андрій Олегович; Чеканов, Микола Анатолійович |
2016 | Оптимізація добових і циклових раціонів для систем харчування лікувальної дії | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович |
2016 | Аналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту хлібців | Кійко, Вікторія Вікторівна; Аннєнкова, Надія Борисівна; Бочко, Інна Володимирівна |
2016 | Наукові аспекти методу визначення консервантів у олієжировмісних продуктах | Левчук, Ірина Володимирівна; Кіщенко, Володимир Анатолійович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Куниця, Катерина Вікторівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна |
2016 | The research of growth and toxin formation of botulism bacilli in boiled sausages containing color agent from blood | Kolesnyk, Tatiana; Kolesnyk, Alina |
2016 | Розробка фізіологічно-математичної моделі оцінки якості харчової продукції | Жулінська, Оксана Володимирівна; Свідло, Карина Володимирівна; Мостова, Людмила Миколаївна; Мартиненко, Леонід Григорович |
2016 | Дослідження стабільності рослинних олій та їх купажів під час обсмажування картопляних чіпсів | Коваленко, Олена Артурівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Гребень, Богдан Володимирович; Нагорний, Владислав Юрійович |
2016 | Забезпечення добових потреб у нутрієнтах раціонами одноразового споживання третього покоління | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Галушко, Наталія Олександрівна; Борисова, Аліна Олексіївна |
2016 | Тривалість основних етапів приготування рідкої опари, визначена непрямим методом | Доломакін, Юрій Юрійович; Бабанов, Ігор Геннадійович; Житнецький, Ігор Володимирович |
2016 | Інтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктів | Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Федоров, Володимир Гаврилович; Кепко, Олег Ігорович |
2016 | Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажування | Токар, Анастасія Юхимівна; Миронюк, Сергій Степанович |
2016 | Аналітичні дослідження енерговитрат пульсаційного гомогенізатора молока | Дейниченко, Григорій Вікторович; Самойчук, Кирило Олегович; Левченко, Любомир Васильович |
2016 | Study of processing ultrafiltration curdy whey | Deynichenko, Gregory; Mazniak, Zakhar; Guzenko, Vasiliy; Ebanugwa, Obinwa |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 33