Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1110
Title: Study of processing ultrafiltration curdy whey
Other Titles: Дослідження процесу ультрафільтраційної обробки сироватки з-під кислого сиру
Authors: Deynichenko, Gregory
Mazniak, Zakhar
Guzenko, Vasiliy
Ebanugwa, Obinwa
Keywords: whey;process;ultrafiltration;membrane;separation;treatment;сироватка;процес;ультрафільтрація;мембрана;розділення;обробка
Issue Date: 2016
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Deynichenko G., Mazniak Z., Guzenko V., Ebanugwa О. Study of processing ultrafiltration curdy whey. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2016. Вип. 1(23). C. 162-170.
Abstract: The question regarding the implementation of the process of separation of curdy whey with ultrafiltration is considered, the analysis of the results of the theoretical and experimental investigations of ultrafiltration concentration of curdy whey is presented. Basic parameters effect of the process of membrane curdy whey on the productivity of ultrafiltration membranes are studied. Rational technological parameters of the ultrafiltration process of curdy whey in a blind mode, and in the mode with the use of pulsating mode of raw materials supply are determined. The perspective ways for conducting the process of ultrafiltration concentration of the albumen-carbohydrate milk raw material are represented.
Розглянуто питання щодо використання мембранних процесів під час обробки сироватки з-під кислого сиру ультрафільтрацією. Надано аналіз результатів теоретичних та експериментальних досліджень стосовно визначення технологічних характеристик ультрафільтраціних мембран у процесі ультрафільтраційної обробки сироватки з-під кислого сиру.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1110
Appears in Collections:Випуск 1 (23)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2016_1_16.pdf163.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.