Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1110
Title: | Study of processing ultrafiltration curdy whey |
Other Titles: | Дослідження процесу ультрафільтраційної обробки сироватки з-під кислого сиру |
Authors: | Deynichenko, Gregory Mazniak, Zakhar Guzenko, Vasiliy Ebanugwa, Obinwa |
Keywords: | whey;process;ultrafiltration;membrane;separation;treatment;сироватка;процес;ультрафільтрація;мембрана;розділення;обробка |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Deynichenko G., Mazniak Z., Guzenko V., Ebanugwa О. Study of processing ultrafiltration curdy whey. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2016. Вип. 1(23). C. 162-170. |
Abstract: | The question regarding the implementation of the process of separation of
curdy whey with ultrafiltration is considered, the analysis of the results of the
theoretical and experimental investigations of ultrafiltration concentration of curdy
whey is presented. Basic parameters effect of the process of membrane curdy whey
on the productivity of ultrafiltration membranes are studied. Rational technological
parameters of the ultrafiltration process of curdy whey in a blind mode, and in the
mode with the use of pulsating mode of raw materials supply are determined. The
perspective ways for conducting the process of ultrafiltration concentration of the
albumen-carbohydrate milk raw material are represented. Розглянуто питання щодо використання мембранних процесів під час обробки сироватки з-під кислого сиру ультрафільтрацією. Надано аналіз результатів теоретичних та експериментальних досліджень стосовно визначення технологічних характеристик ультрафільтраціних мембран у процесі ультрафільтраційної обробки сироватки з-під кислого сиру. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1110 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (23) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2016_1_16.pdf | 163.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.