Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 81 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Бутерброды в сырной вспененной оболочкеКащенко, В. Ф.; Белозерцева, Л. В.
2010Анализ питания молодежиМакарова, А. Н.; Симакова, И. В.; Шильман, Л. З.
2010Осмотичне збезводнення як спосіб концентрування та його використання у виробництві фруктових концентрованих консервівМельнічук, О. Є.; Бейко, Л. А.
2010Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної сумішіСтіборовський, С. Е.; Левіт, І. Б.; Османова, Ю. В.
2010Разработка рецептур диетических кондитерских изделий с использованием микробного экзополисахаридаРысмухамбетова, Г. Е.; Бухарова, Е. Н.; Москалева, А. Д.; Ястребова, Н. В.
2010Визначення основних фізико-хімічних показників якості молочних десертів з пінною структуроюСабадош Г. О.
2010Использование микробных экзополисахаридов в кондитерских изделияхРысмухамбетова, Г. Е.; Карпунина, Л. В.; Курочка, О. С.; Прохоренкова, О. А.
2010Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробівКучерук, З. І.; Федак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Носко, З. І.; Тимчук, С. М.
2010Теоретичне моделювання комбінованого способу теплової обробкиМихайлов, В. М.; Дьяков, О. Г.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2010Інноваційні технології за умов холодильного зберігання свіжих плодів, овочів та грибівДятлов, В. В.; Медведкова, І. І.; Попова, Н. О.