Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010
Випуск 1 (11)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 81.
назад
1
2
3
4
...
9
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2010
Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
;
Тимчук, С. М.
2010
Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямування
Погожих, М. І.
;
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Гавриш, А. В.
2010
Дослідження фізико-хімічних змін наповнених гелів на основі натрію альгінату (ALgNa) та натрійкарбоксиметилцелюлози (NaKMЦ)
Пивоваров, П. П.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Нагорний, О. Ю.
2010
Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продукту
Колеснікова, М. Б.
;
Перцевий, М. Ф.
;
Гурський, П. В.
2010
Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршів
Янчева, М. О.
;
Яковлева, Ю. В.
2010
Методика визначення гранично допустимої концентрації токсичних речовин під час псування жирів у м’ясо-кістковому продукті (МКП "ПК")
Неліна, К. П.
;
Гуць, В. С.
2010
Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин)
Неліна, К. П.
;
Гуць, В. С.
;
Титор, О. Б.
2010
Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчування
Мардар, М. Р.
2010
Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок
Мардар, М. Р.
;
Валевська, Л. О.
2010
Закономірності переходу кальцію в іонний стан для ініціювання процесу гелеутворення
Пивоваров, П. П.
;
Мороз, О. В.
Перегляд
Автор
4
Пивоваров, П. П.
4
Постнов, Г. М.
4
Потапов, В. О.
3
Дьяков, О. Г.
3
Касілова, Л. О.
3
Крутовий, Ж. А.
3
Мардар, М. Р.
2
Білецька, Я. О.
2
Гуць, В. С.
2
Дейниченко, Г. В.
.
далі >
Тема
7
якість
3
навчальний процес
3
рослинна сировина
2
біфідобактерії
2
еламін
2
заварне тісто
2
збагачення продукції
2
зберігання
2
картопля
2
кулінарна продукція
.
далі >
за датою випуску
81
2010
Has File(s)
81
true