Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010
Випуск 1 (11)
Випуск 2 (12)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 170 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
...
17
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Деякі плини рідини з в'язкістю, що залежить від швидкості зсуву в плоскому каналі
Білецький, Е. В.
;
Толчинський, Ю. А.
;
Семенюк, Д. П.
2010
Математичне моделювання процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері
Потапов, В. О.
;
Дьяков, О. Г.
;
Качалов, В. В.
2010
Аналіз сучасного ринку апаратів для пакування харчових продуктів
Афукова, Н. О.
;
Канцеляренко, А. М.
2010
Експериментальне вивчення впливу геометричних параметрів масообмінного модуля ємності та параметрів сушильного агента на процес ЗТП-сушіння
Потапов, В. О.
;
Ковш, І. С.
;
Гриценко, О. Ю.
2010
Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку
Погожих, М. І.
;
Одарченко, А. М.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Гасай, Є. Л.
2010
Перспективні шляхи просування на ринок нового виду макаронних виробів, збагачених кальцієм
Головко, М. П.
;
Чуйко, М. М.
2010
Про комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарства
Крайнюк, Л. М.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Бородіна, Л. В.
2010
Дослідження фактичних величин і характеру навантажень деталей протиральних машин під час протирання варених овочів
Кудрявцев, В. М.
;
Парамонова, В. А.
2010
Загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостями
Михайлов, В. М.
;
Чуйко, А. М.
;
Томашевська, Р. Я.
2010
Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожування
Черевко, О. І.
;
Одарченко, А. М.
Discover
Author
9
Пивоваров, П. П.
9
Потапов, В. О.
7
Михайлов, В. М.
6
Черевко, О. І.
5
Головко, М. П.
5
Дьяков, О. Г.
5
Колесник, Т. Л.
5
Погожих, М. І.
5
Постнов, Г. М.
4
Гринченко, О. О.
.
next >
Subject
10
якість
6
рослинна сировина
5
заморожування
4
еламін
4
зберігання
3
analysis
3
анализ
3
аналіз
3
кондитерські вироби
3
кулінарна продукція
.
next >
Date issued
168
2010
Has File(s)
168
true