Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 81-90 of 96 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Современные проблемы качественного питания и получения экологически чистых продуктов животного происхожденияБуханов, В. Д.; Везенцев, А. И.; Науменко, Л. И.; Мячикова, Н. И.
2009Концептуальне обґрунтування розробки способу сушіння пряно-смакових фітокультурТруфкаті, Л. В.; Кобєлєва, С. М.
2009Зміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавкамиМардар, М. Р.; Валевська, Л. О.
2009Використання навчально-інформаційних web-ресурсів у вищій школі підприємництва ХДУХТЯнчева, Л. М.; Артеменко, В. С.; Вялкіна, С. П.
2009Використання СУБД Access у створенні інформаційної системи для вирішення технологічних задач м’ясного виробництваСкуріхіна, Л. А.; Сибірякова, І. Г.; Кочарова, Т. Р.
2009Практичнi аспекти екологiчного монiторингу в Харкiвськiй областiВолошин, П. В.; Василець, К. К.
2009Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідокЛисюк, Г. М.; Артамонова, М. В.; Туз, Н. Ф.
2009Аналіз механічних характеристик натуральних ковбасних оболонок та методів їх визначенняОнищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Островерх, І. С.
2009Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.
2009Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тістаДюкарева, Г. І.; Акмен, В. О.; Бєлякова, Ю. М.