Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8528
Title: Споживні властивості коктейлів на основі молочних продуктів, яблучного соку, гарбузової пасти та "Ламідану”
Authors: Перцевой, Ф. В.
Кущ, С. П.
Рудавська, М. В.
Keywords: ,,Ламідан";молочні коктейлі;пiноемульсійні системи;збагачення
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Перцевой Ф. В., Кущ С. П., Рудавська М. В. Споживні властивості коктейлів на основі молочних продуктів, яблучного соку, гарбузової пасти та "Ламідану”. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 11-17.
Abstract: Наведені результати дослiджень, які доповнили раніше отримані дані про можливість збагачення молочних коктейлів йодом, селеном та іншими мікроелементами за рахунок введення в рецептуру ,,Ламідану" і підтвердили позитивний вплив останнього на споживні властивості молочних коктейлів, як пiноемульсійних систем.
There were given the results of the investigations which supplemented data received before as the possibility of enrichment milk cocktails with iodine, selenium and other microelements owing to introduction "Lasmidane" recipe. There results confirmed the influence of "Lamidane" on the consumption qualities of milk, cocktails as foam-emulsion systems.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8528
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_4.pdf696.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.