Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировиниДубатовка, Г. В.; Асауляк, А. В.; Врем’я, І. Б.
2009Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберіганняСорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.; М’ячиков, О. В.
2009Зберігання листкового та головчастого салатуЗахаренко, В. О.; Іванова, А. А.; Толстік, Е. В.
2009Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайнаОдарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Сесь, А. М.; Піддубний, В. В.
2009Концептуальне обґрунтування розробки способу сушіння пряно-смакових фітокультурТруфкаті, Л. В.; Кобєлєва, С. М.
2009Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідокЛисюк, Г. М.; Артамонова, М. В.; Туз, Н. Ф.
2009Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавкамиКайнаш, А. П.; Віннікова, Л. Г.
2009Обґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консервантуМалюк, Л. П.; Зіолковська, А. В.
2009Наукові дослідження з розробки технології виробництва екстрактів з волоського горіхаТюрікова, І. С.; Рибак, Г. М.; Плахотін, В. Я.
2009Порівняльна оцінка способів зберігання редисуКолтунов, В. А.; Бєлінська, Є. В.