Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 60
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням наночастинок оксидів заліза: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції | Євлаш, Вікторія Владленівна; Цихановська, Ірина Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2021 | Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції | Малюк, Людмила Петрівна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2021 | Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції | Хомічак, Любомир Михайлович; Гріненко, Ірина Григорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2019 | Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мікронутрієнти: автореф.дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції | Погожих, Микола Іванович; Головко, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2020 | Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукції | Головко, Тетяна Миколаївна; Геліх, Анна Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2021 | Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Михайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В`ячеслав Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2019 | Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукції | Головко, Тетяна Миколаївна; Применко, Владислав Геннадійович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавства в митній справі |
2018 | Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукції | Пивоваров, Павло Петрович; Нечепуренко, Кристина Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2018 | Технологія напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової системи: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукції | Гринченко, Наталя Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2018 | Наукове обгрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на основі рослинної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Хомічак, Любомир Михайлович; Грушецький, Роман Іванович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2018 | Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Чорна, Ніна Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2018 | Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кондитерської продукції: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Гринченко, Ольга Олексіївна; Тищенко, Ольга Павлівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2018 | Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2017 | Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу: автореф. дис на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Федак, Наталя Василівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2017 | Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Кондратюк, Наталія Вячеславівна; Степанова, Тетяна Михайлівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2016 | Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Горальчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2016 | Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Пересічний, Михайло Іванович; Паламарек, Каріна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2016 | Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Євлаш, Вікторія Владленівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2016 | Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Неклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2008 | Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Черевко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 60