05.18.16 – Технологія продуктів харчування : [60] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 60
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням наночастинок оксидів заліза: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїЄвлаш, Вікторія Владленівна; Цихановська, Ірина Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїМалюк, Людмила Петрівна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїХомічак, Любомир Михайлович; Гріненко, Ірина Григорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мікронутрієнти: автореф.дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїПогожих, Микола Іванович; Головко, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2020Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукціїГоловко, Тетяна Миколаївна; Геліх, Анна Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В`ячеслав Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукціїГоловко, Тетяна Миколаївна; Применко, Владислав Геннадійович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавства в митній справі
2018Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукціїПивоваров, Павло Петрович; Нечепуренко, Кристина Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Технологія напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової системи: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукціїГринченко, Наталя Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Наукове обгрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на основі рослинної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїХомічак, Любомир Михайлович; Грушецький, Роман Іванович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїЧорна, Ніна Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кондитерської продукції: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїГринченко, Ольга Олексіївна; Тищенко, Ольга Павлівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїПивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу: автореф. дис на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїФедак, Наталя Василівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїКондратюк, Наталія Вячеславівна; Степанова, Тетяна Михайлівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїПересічний, Михайло Іванович; Паламарек, Каріна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїЄвлаш, Вікторія Владленівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2008Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 60