05.18.16 – Технологія продуктів харчування : [60] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 60
Дата випускуНазваАвтор(и)
2008Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировин: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2008Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПерцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2016Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної рослинної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїЗолотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2006Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра устаткування підприємств харчування
2008Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняМалюк, Людмила Петрівна; Зіолковська, Анна Віталіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
2016Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2002Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчуванняПростаков, Олександр Олександрович; Дуб, Володимир Васильович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра устаткування підприємств харчування
2016Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїГринченко, Ольга Олексіївна; Горальчук, Андрій Богданович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2002Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві продуктів харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПерцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчуванн
2006Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняКрайнюк, Людмила Миколаївна; М’ячикова, Ніна Іванівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2009Наукове обґрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра енергетики та фізики
2003Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняЛисюк, Галина Михайлівна; Чуйко, Андрій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
2002Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості Киргизьких національних борошняних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Кірієва, Тетяна Віталіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
2008Технологія м’ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняГоловко, Микола Павлович; Колесник, Аліна Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра гігієни харчування та мікробіології
2009Наукові основи технології переробки м’ясної сировини з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
2003Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняКоваленко, Валентина Олексіївна; Волошин, Павло Валентинович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра гігієни харчування та мікробіології
2004Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняКрайнюк, Людмила Миколаївна; Бреславець, Тетяна Віталіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2016Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїПересічний, Михайло Іванович; Свідло, Карина Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2015Технологія напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної дії: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 60