Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 55
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2016 | Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2002 | Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчування | Простаков, Олександр Олександрович; Дуб, Володимир Васильович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра устаткування підприємств харчування |
2016 | Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Гринченко, Ольга Олексіївна; Горальчук, Андрій Богданович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2002 | Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві продуктів харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчуванн |
2006 | Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Крайнюк, Людмила Миколаївна; М’ячикова, Ніна Іванівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування |
2009 | Наукове обґрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра енергетики та фізики |
2003 | Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Лисюк, Галина Михайлівна; Чуйко, Андрій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів |
2002 | Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості Киргизьких національних борошняних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Черевко, Олександр Іванович; Кірієва, Тетяна Віталіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв |
2008 | Технологія м’ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Головко, Микола Павлович; Колесник, Аліна Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра гігієни харчування та мікробіології |
2009 | Наукові основи технології переробки м’ясної сировини з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Черевко, Олександр Іванович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв |
2003 | Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Коваленко, Валентина Олексіївна; Волошин, Павло Валентинович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра гігієни харчування та мікробіології |
2004 | Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Крайнюк, Людмила Миколаївна; Бреславець, Тетяна Віталіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування |
2016 | Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Пересічний, Михайло Іванович; Свідло, Карина Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2015 | Технологія напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної дії: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Янчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2011 | Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Малюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2011 | Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Євлаш, Вікторія Владленівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2011 | Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Дейниченко, Григорій Вікторович; Івашина, Лілія Леонідівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2011 | Технологія десертів молочних з використанням карагінанів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Горальчук, Андрій Богданович; Сабадош, Ганна Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2007 | Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Коваленко, Валентина Олексіївна; Горбань, Віктор Григорович |
2006 | Технологія м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Слащева, Аліна В’ячеславівна |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 55