05.18.16 – Технологія продуктів харчування : [60] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 60
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировин: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2008Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПерцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2016Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної рослинної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїЗолотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2006Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра устаткування підприємств харчування
2008Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняМалюк, Людмила Петрівна; Зіолковська, Анна Віталіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
2016Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2002Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчуванняПростаков, Олександр Олександрович; Дуб, Володимир Васильович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра устаткування підприємств харчування
2016Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїГринченко, Ольга Олексіївна; Горальчук, Андрій Богданович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2002Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві продуктів харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПерцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчуванн
2006Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняКрайнюк, Людмила Миколаївна; М’ячикова, Ніна Іванівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2009Наукове обґрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра енергетики та фізики
2003Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняЛисюк, Галина Михайлівна; Чуйко, Андрій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
2002Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості Киргизьких національних борошняних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Кірієва, Тетяна Віталіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
2008Технологія м’ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняГоловко, Микола Павлович; Колесник, Аліна Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра гігієни харчування та мікробіології
2009Наукові основи технології переробки м’ясної сировини з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
2003Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняКоваленко, Валентина Олексіївна; Волошин, Павло Валентинович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра гігієни харчування та мікробіології
2004Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняКрайнюк, Людмила Миколаївна; Бреславець, Тетяна Віталіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2016Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїПересічний, Михайло Іванович; Свідло, Карина Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2015Технологія напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної дії: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 60