05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів : [29] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 29
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якості: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівМардар, Марина Ромиківна; Значек, Рафаела Рафаелівна; Одеська національна академія харчових технологій, Кафедра маркетингу, підприємництва і торгівлі
2019Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівПенкіна, Наталія Михайлівна; Татар, Лариса Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавства в митній справі
2021Удосконалення способів зберігання томатних овочів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівЛетута, Тетяна Миколаївна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавста та експертизи товарів
2019Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягідної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівОдарченко, Андрій Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавства та експертизи товарів
2017Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівСелютіна, Галина Анатоліївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Попова, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Удосконалення якості м’ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівСерік, Максим Леонідович; Шурдук, Інна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівДюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівГоловко, Микола Павлович; Колесник, Вікторія Валентинівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавствоМардар, Марина Ромиківна; Валевська, Людмила Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавствоПерцевой, Федір Всеволодович; Рудавська, Марія Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2008Формування якості дієтичної добавки “Гемовітал” та борошняних виробів з її використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоЄвлаш, Вікторія Владленівна; Віннікова, Владислава Олександрівна
2003Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та змінення їх якості під час зберігання: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Одарченко, Дмитро Миколайович
2003Вплив мікробного полісахариду ”ксантан” на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Одарченко, Андрій Миколайович
2003Товарознавча характеристика апідобавок із трутневих личинок і прополісу та їх застосування в продуктах харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівПавлюк, Раїса Юріївна; Прохода, Ірина Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2006Формування якості добавок із хлорофіловмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Коробець, Неллі Володимирівна
2006Формування якості порошкоподібних C-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Макаренко, Оксана Георгіївна
2009Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоДубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна
2009Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоДубініна, Антоніна Анатоліївна; Пенкіна, Наталія Михайлівна
2010Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоПивоваров, Павло Петрович; Захаренко, Віталій Олександрович
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 29