05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів : [29] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 29 of 29
Issue DateTitleAuthor(s)
2001Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Селютіна, Галина Анатоліївна
2001Товарознавча оцінка гомогенних фітодобавок з хрону, виготовлених за допомогою кріогенного подрібнення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівПавлюк, Раїса Юріївна; Пруднікова, Тетяна Іванівна
2004Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
2010Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоОдарченко, Андрій Миколайович; Пак, Аліна Володимирівна
2005Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівЗахаренко, Віталій Олександрович; Непочатих, Тетяна Анатоліївна
2009Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів: на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18.15 – товарознавствоДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна
2008Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоДюкарева, Галина Іванівна; Шевченко, Олена Євгеніївна
2005Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівШубіна, Лідія Юріївна; Онищенко, В’ячеслав Миколайович
2002Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Шапорова, Тетяна Миколаївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 29 of 29