05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
: [29]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 29 of 29
Issue Date | Title | Author(s) |
2001 | Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Селютіна, Галина Анатоліївна |
2001 | Товарознавча оцінка гомогенних фітодобавок з хрону, виготовлених за допомогою кріогенного подрібнення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | Павлюк, Раїса Юріївна; Пруднікова, Тетяна Іванівна |
2004 | Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна |
2010 | Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство | Одарченко, Андрій Миколайович; Пак, Аліна Володимирівна |
2005 | Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | Захаренко, Віталій Олександрович; Непочатих, Тетяна Анатоліївна |
2009 | Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів: на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18.15 – товарознавство | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна |
2008 | Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство | Дюкарева, Галина Іванівна; Шевченко, Олена Євгеніївна |
2005 | Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | Шубіна, Лідія Юріївна; Онищенко, В’ячеслав Миколайович |
2002 | Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Шапорова, Тетяна Миколаївна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 29 of 29