05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів : [29] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 29
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якості: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівМардар, Марина Ромиківна; Значек, Рафаела Рафаелівна; Одеська національна академія харчових технологій, Кафедра маркетингу, підприємництва і торгівлі
2019Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівПенкіна, Наталія Михайлівна; Татар, Лариса Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавства в митній справі
2021Удосконалення способів зберігання томатних овочів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівЛетута, Тетяна Миколаївна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавста та експертизи товарів
2019Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягідної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівОдарченко, Андрій Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавства та експертизи товарів
2017Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівСелютіна, Галина Анатоліївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Попова, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Удосконалення якості м’ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівСерік, Максим Леонідович; Шурдук, Інна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівДюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівГоловко, Микола Павлович; Колесник, Вікторія Валентинівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавствоМардар, Марина Ромиківна; Валевська, Людмила Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавствоПерцевой, Федір Всеволодович; Рудавська, Марія Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2008Формування якості дієтичної добавки “Гемовітал” та борошняних виробів з її використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоЄвлаш, Вікторія Владленівна; Віннікова, Владислава Олександрівна
2003Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та змінення їх якості під час зберігання: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Одарченко, Дмитро Миколайович
2003Вплив мікробного полісахариду ”ксантан” на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Одарченко, Андрій Миколайович
2003Товарознавча характеристика апідобавок із трутневих личинок і прополісу та їх застосування в продуктах харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівПавлюк, Раїса Юріївна; Прохода, Ірина Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2006Формування якості добавок із хлорофіловмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Коробець, Неллі Володимирівна
2006Формування якості порошкоподібних C-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Макаренко, Оксана Георгіївна
2009Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоДубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна
2009Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоДубініна, Антоніна Анатоліївна; Пенкіна, Наталія Михайлівна
2010Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоПивоваров, Павло Петрович; Захаренко, Віталій Олександрович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 29