Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 29
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якості: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів | Мардар, Марина Ромиківна; Значек, Рафаела Рафаелівна; Одеська національна академія харчових технологій, Кафедра маркетингу, підприємництва і торгівлі |
2019 | Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів | Пенкіна, Наталія Михайлівна; Татар, Лариса Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавства в митній справі |
2021 | Удосконалення способів зберігання томатних овочів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів | Летута, Тетяна Миколаївна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавста та експертизи товарів |
2019 | Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягідної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів | Одарченко, Андрій Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавства та експертизи товарів |
2017 | Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів | Селютіна, Галина Анатоліївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2017 | Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Попова, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2016 | Удосконалення якості м’ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів | Серік, Максим Леонідович; Шурдук, Інна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2016 | Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів | Дюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2016 | Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів | Головко, Микола Павлович; Колесник, Вікторія Валентинівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2011 | Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство | Мардар, Марина Ромиківна; Валевська, Людмила Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2011 | Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство | Перцевой, Федір Всеволодович; Рудавська, Марія Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2008 | Формування якості дієтичної добавки “Гемовітал” та борошняних виробів з її використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство | Євлаш, Вікторія Владленівна; Віннікова, Владислава Олександрівна |
2003 | Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та змінення їх якості під час зберігання: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Одарченко, Дмитро Миколайович |
2003 | Вплив мікробного полісахариду ”ксантан” на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Одарченко, Андрій Миколайович |
2003 | Товарознавча характеристика апідобавок із трутневих личинок і прополісу та їх застосування в продуктах харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | Павлюк, Раїса Юріївна; Прохода, Ірина Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2006 | Формування якості добавок із хлорофіловмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | Погарська, Вікторія Вадимівна; Коробець, Неллі Володимирівна |
2006 | Формування якості порошкоподібних C-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | Погарська, Вікторія Вадимівна; Макаренко, Оксана Георгіївна |
2009 | Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна |
2009 | Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Пенкіна, Наталія Михайлівна |
2010 | Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство | Пивоваров, Павло Петрович; Захаренко, Віталій Олександрович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 29