Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 46
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Вдосконалення системи внутрішньофірмового навчання персоналу на прикладі українського підприємства готельно-ресторанного бізнесу | Сподар, К. В.; Шальнєв, Микола Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Впровадження стандартів ISO на готельно-ресторанному підприємстві для підвищення його конкурентоспроможності | Скриннік, В. І.; Семенюк, В. О.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Стратегія підвищення культури та якості обслуговування споживачів у готельному підприємстві (на прикладі готелю «Південний Двір») | Татар, Л. В.; Приходько, Олександр Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Формування продуктового портфелю послуг готелю | Скриннік, В. І.; Меньков, Максим Максимович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Упровадження інтернет-технологій в діяльність готельно-ресторанного підприємства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Каскад») | Татар, Л. В.; Коновалов, Дмитро Артемович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Implementation of innovative technologies of operation and management of a restaurant establishment in modern conditions | Polupan, V. V.; Ivashchenko, Bohdan Serhiyevich; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Бенчмаркінг діяльності готелю | Скриннік, В. І.; Долгіх, Данило Русланович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Improving the strategy of restaurant business development to minimize risks | Polupan, V. V.; Hrytsenko, Artur Olegovych; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Організація праці персоналу та підвищення якості обслуговування споживачів за рахунок удосконалення організації праці | Одарченко, Д. М.; Горільчаник, Марія Олексіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Впровадження сучасних технологій управління персоналом у готельно-ресторанному підприємстві | Одарченко, Д. М.; Гордієнко, Влад Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства на прикладі ресторану «lux» | Одарченко, Д. М.; Головатенко, Максим Геннадійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Ресторанний бізнес в системі курортного господарства. Сучасні підходи та оцінка ризиків | Колесник, В. В.; Галушка, Богдан Вікторович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Організація та вдосконалення надання додаткових послуг у готельному підприємстві інноваційного типу | Сподар, К. В.; Воронцов, Руслан Владиславович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Управління якістю послуг в підприємствах ресторанного господарства | Сподар, К. В.; Бошнікова, Надія Дмитрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Управління маркетинговою конкурентоспроможністю готельного підприємства (на прикладі Hostel Good Night) | Татар, Л. В; Бондарев, Микита Вадимович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Управління ризиками готельного підприємства в сучасних умовах господарювання | Скирда, О. Є.; Жадан, Ю. В.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Антикризове управління підприємством готельного господарства в сучасних умовах господарювання | Соколова, Є. Б.; Жадан, Тетяна Андріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу | Сорокіна, С. В.; Стеблюк, Наталія Федорівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Інноваційні методи стимулювання попиту на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | Калєнік, К. В.; Сокур, Маргарита Бесланівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Інноваційні рішення підвищення конкурентоспроможності закладів гостинності | Одарченко, М. С.; Шевченко, Владислав Андрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 46