241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) : [46] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 46
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Вдосконалення системи внутрішньофірмового навчання персоналу на прикладі українського підприємства готельно-ресторанного бізнесуСподар, К. В.; Шальнєв, Микола Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження стандартів ISO на готельно-ресторанному підприємстві для підвищення його конкурентоспроможностіСкриннік, В. І.; Семенюк, В. О.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Стратегія підвищення культури та якості обслуговування споживачів у готельному підприємстві (на прикладі готелю «Південний Двір»)Татар, Л. В.; Приходько, Олександр Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Формування продуктового портфелю послуг готелюСкриннік, В. І.; Меньков, Максим Максимович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Упровадження інтернет-технологій в діяльність готельно-ресторанного підприємства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Каскад»)Татар, Л. В.; Коновалов, Дмитро Артемович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Implementation of innovative technologies of operation and management of a restaurant establishment in modern conditionsPolupan, V. V.; Ivashchenko, Bohdan Serhiyevich; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Бенчмаркінг діяльності готелюСкриннік, В. І.; Долгіх, Данило Русланович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Improving the strategy of restaurant business development to minimize risksPolupan, V. V.; Hrytsenko, Artur Olegovych; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Організація праці персоналу та підвищення якості обслуговування споживачів за рахунок удосконалення організації праціОдарченко, Д. М.; Горільчаник, Марія Олексіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження сучасних технологій управління персоналом у готельно-ресторанному підприємствіОдарченко, Д. М.; Гордієнко, Влад Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства на прикладі ресторану «lux»Одарченко, Д. М.; Головатенко, Максим Геннадійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Ресторанний бізнес в системі курортного господарства. Сучасні підходи та оцінка ризиківКолесник, В. В.; Галушка, Богдан Вікторович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Організація та вдосконалення надання додаткових послуг у готельному підприємстві інноваційного типуСподар, К. В.; Воронцов, Руслан Владиславович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Управління якістю послуг в підприємствах ресторанного господарстваСподар, К. В.; Бошнікова, Надія Дмитрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Управління маркетинговою конкурентоспроможністю готельного підприємства (на прикладі Hostel Good Night)Татар, Л. В; Бондарев, Микита Вадимович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Управління ризиками готельного підприємства в сучасних умовах господарюванняСкирда, О. Є.; Жадан, Ю. В.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Антикризове управління підприємством готельного господарства в сучасних умовах господарюванняСоколова, Є. Б.; Жадан, Тетяна Андріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесуСорокіна, С. В.; Стеблюк, Наталія Федорівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Інноваційні методи стимулювання попиту на підприємствах готельно-ресторанного бізнесуКалєнік, К. В.; Сокур, Маргарита Бесланівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Інноваційні рішення підвищення конкурентоспроможності закладів гостинностіОдарченко, М. С.; Шевченко, Владислав Андрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 46