Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49525
Title: Впровадження стандартів ISO на готельно-ресторанному підприємстві для підвищення його конкурентоспроможності
Other Titles: Implementation of ISO standards at a hotel and restaurant enterprise to increase its competitiveness
Authors: Семенюк, В. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Скриннік, В. І.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Keywords: стандарти ISO;конкурентоспроможність;готельний бізнес;ISO standards;competitiveness;hotel business
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Семенюка В. О. Впровадження стандартів ISO на готельно-ресторанному підприємстві для підвищення його конкурентоспроможності: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік; Харків: ДБТУ, 2023. 72 с.
Abstract: Об’єктом дослідження є діяльність закладу готельно-ресторанного господарства «Інтернаціоналіст» Предметом кваліфікаційної роботи є теоретичні та прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю на прикладі готелю «Інтернаціоналіст» Метою кваліфікаційної роботи є вивчення теоретичних та методичних підходів до впровадження стандартів ISO з метою підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства.
The object of the research is the activity of the hotel and restaurant establishment "Internationalist" The subject of the qualification work is the theoretical and applied aspects of competitiveness management on the example of the "Internationalist" hotel The purpose of the qualification work is to study theoretical and methodological approaches to the implementation of ISO standards in order to increase the level of competitiveness of the enterprise.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49525
Appears in Collections:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_M_241-22m-01_Semenyuk_V_O.pdf
  Restricted Access
1.27 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.