241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)
: [46]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 46 of 46
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Впровадження інновацій та проект готелю з рестораном у Рівненській області | Одарченко, Д. М.; Побережна, Наталія Миколаївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Удосконалення мотиваційного механізму управління готельно-ресторанним підприємством | Скирда, О. Є.; Кучер, Маргарита Миколаївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності | Одарченко, М. С.; Клементьєва, Альона Володимирівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Вдосконалення системи управління якістю обслуговування і задоволеності клієнтів в індустрії гостинності | Сорокіна, С. В.; Котова, Маргарита Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Впровадження інноваційних технологій для підвищення використання матеріально-технічної бази готелю | Калєнік, К. В.; Якименко - Терещенко, Наталія Василівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2022 | Стратегія формування інноваційних послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесу | Калєнік, К. В.; Александрова, Вікторія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 46 of 46