241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) : [46] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 46 of 46
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Впровадження інновацій та проект готелю з рестораном у Рівненській областіОдарченко, Д. М.; Побережна, Наталія Миколаївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Удосконалення мотиваційного механізму управління готельно-ресторанним підприємствомСкирда, О. Є.; Кучер, Маргарита Миколаївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинностіОдарченко, М. С.; Клементьєва, Альона Володимирівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Вдосконалення системи управління якістю обслуговування і задоволеності клієнтів в індустрії гостинностіСорокіна, С. В.; Котова, Маргарита Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Впровадження інноваційних технологій для підвищення використання матеріально-технічної бази готелюКалєнік, К. В.; Якименко - Терещенко, Наталія Василівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Стратегія формування інноваційних послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесуКалєнік, К. В.; Александрова, Вікторія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 46 of 46