241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) : [46] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 46
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Створення міжнародного бренду у сфері гостинності. Розробка заходів по формуванню конкурентних перевагКолесник, В. В.; Яремчук, Ольга Валеріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження інновацій та розробка проєкту готелю сімейного призначення у Харківській областіОдарченко, Д. М.; Цукренко, Ірина Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Розробка концепції апарт-готелю з метою підвищення конкурентоспроможності підприємства готельного господарстваКалєнік, К. В.; Тараненко, Катерина Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Івент-менеджмент у закладах гостинностіСкриннік, В. І.; Шевцова, Дар’я Едуардівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинностіСкриннік, В. І.; Погорілов, Данило Сергійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Innovations and craft technologies for HoReCa: organizational and technological conditions of implementation in resort hotelsKolesnyk, V. V.; Osadcha, Daryna Petrivna; State Biotechnological University, Department of Trade, Hotel-Restaurant and Customs Affairs
2023Implementation of innovations to increase the competitiveness of modern hotel servicesPolupan, V. V.; Oliynykova, Ilona Vyacheslavna; State Biotechnological University, Department of Trade, Hotel-Restaurant and Customs Affairs
2023Стратегії розвитку підприємств готельного бізнесу у ринково-орієнтованій економіціПолупан, В. В.; Носирєв, Олександр Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження інноваційних послуг у підприємства готельно-ресторанного бізнесуКалєнік, К. В.; Нечепуренко, Кристина Борисівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Формування стратегії залучення іноземних інвестицій в сферу індустрії гостинностіКолесник, В. В.; Маркін, Дмитро Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Формування бренд-орієнтовної системи управління готельною установоюПолупан, В. В.; Ленська, Інна Павлівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження інноваційних технологій в підприємства готельного господарстваКалєнік, К. В.; Кузьменко, Яна Ігорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Розробка заходів з підвищення конкурентоспроможності в підприємствах готельного господарстваКалєнік, К. В.; Кузьменко, Ілона Ігорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Система надання анімаційних послуг у готелях класу "Люкс"Одарченко, Д. М.; Кулик, Дмитро Віталійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження інноваційних технологій для підвищення конкурентоспроможності готельного підприємстваОдарченко, Д. М.; Карбівнича, Тетяна Василівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Розвиток виробничої стратегії готельного підприємстваСкриннік, В. І.; Бублик, Єлизавета Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Development strategy and analysis of management methods in the hotel businessPolupan, V. V.; Tresin, Andrii Oleksandrovych; State Biotechnological University, Department of Trade, Hotel-Restaurant and Customs Affairs
2023Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства на прикладі «Estiatorio Milos» (США)Полупан, В. В.; Сємєйкіна, Ангеліна Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Організація кадрової роботи на підприємстві сфери гостинності та шляхи її удосконаленняСкриннік, В. І.; Сопронюк, Данило Ігорович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Розробка та впровадження концепції розвитку для підприємства готельно-ресторанного бізнесуКалєнік, К. В.; Шевцов, Микита Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 46