Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49541
Title: Розвиток виробничої стратегії готельного підприємства
Other Titles: Development of the production strategy of the hotel enterprise
Authors: Бублик, Єлизавета Юріївна
metadata.dc.contributor.advisor: Скриннік, В. І.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Keywords: інновація;конкурентоспроможність;послуга;готельний бізнес;конкурентна перевага конкуренція;готельне підприємство;менеджмент;управлінська діяльність;аналіз;innovation;competitiveness;service;hotel business;competitive advantage;competition;hotel enterprise;management;managerial activity;analysis
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Бублик Є. Ю. Розвиток виробничої стратегії готельного підприємства: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік; Харків: ДБТУ, 2023. 105 с.
Abstract: Об’єктом дослідження є управлінська діяльність готельного підприємства ТОВ «Готель «Khreschatyk Hotel». Предметом кваліфікаційної роботи є принципи управління готельним підприємством. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження загальних принципів управління підприємством готельного господарства та їх розвиток в умовах сучасності.
The object of the research is the management activity of the hotel enterprise "Khreshchatyk Hotel" LLC. The subject of the qualification work is the principles of hotel enterprise management. The purpose of the qualification work is to study the general principles of hotel management and their development in modern conditions.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49541
Appears in Collections:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_M_241z-22m-01_Bublyk_YE_YU.pdf
  Restricted Access
1.36 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.