Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. : [89] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 89
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Удосконалення технології виробництва оздоблювальних напівфабрикатів для капкейківОмельченко, С. Б.; Коннова, Є. В.
2019Кулінарні книги – історія і спадщина культури харчуванняБотштейн, Б. Б.; Калембет, В. А.
2019Моделювання складу напівфабрикату на основі згущеної низьколактозної сироваткиГніцевич, В. А.; Євдомаха, Т. І.
2019Порівняльна характеристика деяких способів приготування рапани чорноморськоїСтрікаленко, Т. В.; Жураківська, М.
2019Сучасні технологї впровадження меню в діяльність закладуБотштейн, Б. Б.; Жуковська, Є. О.
2019Сучасні підходи до технології виробництва листкового тіста з використанням олеогелівАндрєєва, С. С.; Жуковська, Є. О.
2019Технологія десертної продукції спеціального призначенняСвідло, К. В.; Дзюба, М. С.
2019Зміна форм організації виробництва як інновації технологій ресторанного господарстваОстровська, Г. Й.; Демко, Н. В.
2019Особливості американської кухні – Pulled PorkХаустова, Т. М.; Гречаникова, Г. С.
2019«Меню інжиніринг» – сучасна технологія складання менюБотштейн, Б. Б.; Голубнича, Д. М.
2019Інноваційний підхід до розробки закусочних паст із сиру кисломолочного за допомогою методу FoodpairingАндрєєва, С. С.; Голубнича, Д. М.
2019Технологія борошняних кондитерських виробів із використанням полб’яного борошнаЗапаренко, Г. В.; Головенцов, Є. В.
2019Значення їжі у висловлюваннях великих людей світуБотштейн, Б. Б.; Гладкова, О. С.
2019Перспективи використання карагенану в технології десертів на основі соєвого молокаРябець, О. Ю.; Власенко, І. В.
2019Оптимізація технологічних параметрів бісквітних напівфабрикатів із використанням програмного пакета MathСadЧорна, Н. В.; Лісовська, Т. О.; Вікулін, А. К.
2019Технологія крафтових сирів із використанням нетрадиційної сировиниЮдіна, Т. І.; Булах, І. С.
2019Їжа і ліки як дві сторони однієї медаліБотштейн, Б. Б.; Хаустова, Т. Н.; Бреус, С. О.
2019Гастрономічна філософія АюрвердаБотштейн, Б. Б.; Бондаренко, І. І.; Глущенко, В. В.
2019Використання сировини – донора іонів кальцію в технологіях структурованих харчових системЯранцева, Є. О.; Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, П. П.; Тищенко, О. П.; Бондаренко, Г. І.
2019АВС-аналіз як ефективний інструмент аналізу продажів у рестораніБотштейн, Б. Б.; Бондаренко, А. І.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 89