Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 89
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Удосконалення технології виробництва оздоблювальних напівфабрикатів для капкейків | Омельченко, С. Б.; Коннова, Є. В. |
2019 | Кулінарні книги – історія і спадщина культури харчування | Ботштейн, Б. Б.; Калембет, В. А. |
2019 | Моделювання складу напівфабрикату на основі згущеної низьколактозної сироватки | Гніцевич, В. А.; Євдомаха, Т. І. |
2019 | Порівняльна характеристика деяких способів приготування рапани чорноморської | Стрікаленко, Т. В.; Жураківська, М. |
2019 | Сучасні технологї впровадження меню в діяльність закладу | Ботштейн, Б. Б.; Жуковська, Є. О. |
2019 | Сучасні підходи до технології виробництва листкового тіста з використанням олеогелів | Андрєєва, С. С.; Жуковська, Є. О. |
2019 | Технологія десертної продукції спеціального призначення | Свідло, К. В.; Дзюба, М. С. |
2019 | Зміна форм організації виробництва як інновації технологій ресторанного господарства | Островська, Г. Й.; Демко, Н. В. |
2019 | Особливості американської кухні – Pulled Pork | Хаустова, Т. М.; Гречаникова, Г. С. |
2019 | «Меню інжиніринг» – сучасна технологія складання меню | Ботштейн, Б. Б.; Голубнича, Д. М. |
2019 | Інноваційний підхід до розробки закусочних паст із сиру кисломолочного за допомогою методу Foodpairing | Андрєєва, С. С.; Голубнича, Д. М. |
2019 | Технологія борошняних кондитерських виробів із використанням полб’яного борошна | Запаренко, Г. В.; Головенцов, Є. В. |
2019 | Значення їжі у висловлюваннях великих людей світу | Ботштейн, Б. Б.; Гладкова, О. С. |
2019 | Перспективи використання карагенану в технології десертів на основі соєвого молока | Рябець, О. Ю.; Власенко, І. В. |
2019 | Оптимізація технологічних параметрів бісквітних напівфабрикатів із використанням програмного пакета MathСad | Чорна, Н. В.; Лісовська, Т. О.; Вікулін, А. К. |
2019 | Технологія крафтових сирів із використанням нетрадиційної сировини | Юдіна, Т. І.; Булах, І. С. |
2019 | Їжа і ліки як дві сторони однієї медалі | Ботштейн, Б. Б.; Хаустова, Т. Н.; Бреус, С. О. |
2019 | Гастрономічна філософія Аюрверда | Ботштейн, Б. Б.; Бондаренко, І. І.; Глущенко, В. В. |
2019 | Використання сировини – донора іонів кальцію в технологіях структурованих харчових систем | Яранцева, Є. О.; Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, П. П.; Тищенко, О. П.; Бондаренко, Г. І. |
2019 | АВС-аналіз як ефективний інструмент аналізу продажів у ресторані | Ботштейн, Б. Б.; Бондаренко, А. І. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 89