Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59170
Title: Технологія борошняних кондитерських виробів із використанням полб’яного борошна
Authors: Головенцов, Є. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Запаренко, Г. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головенцов Є. В. Технологія борошняних кондитерських виробів із використанням полб’яного борошна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Запаренко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 14.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59170
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_14.pdf98.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.