Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59164
Title: Гастрономічна філософія Аюрверда
Authors: Бондаренко, І. І.
Глущенко, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Ботштейн, Б. Б.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бондаренко І. І., Глущенко В. В. Гастрономічна філософія Аюрверда. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Ботштейн Б. Б. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 8.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59164
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_8.pdf98.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.