Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 89
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Залучення альтернативних видів м’ясної сировини до технології м’ясопродуктів | Гринченко, Н. Г.; Молчанова, О. О.; Лемзякова, Е. Н. |
2019 | Перспективи використання м’яса індички | Большакова, В. А.; Макаров, І. А.; Махортова, Н. О. |
2019 | Актуальні аспекти забезпечення безпечності виробництва м’ясної продукції | Большакова В. А.; Кокшаров, І. І.; Кириченко, В. С. |
2019 | Перспективи використання овочевої сировини в технологіях м’ясних продуктів | Крамаренко, Д. П.; Козаченко, В. М. |
2019 | Актуальність розробки багатокомпонентних сумішей для виробництва копченостей | Янчева, М. О.; Інжиянц, А. Т. |
2019 | Проблеми використання білка з насіння соняшнику у м’ясних напівфабрикатах | Камсуліна, Н. В.; Ільгов, А. О.; Павлова, О. В. |
2019 | Формування споживних і функціонально-технологічних властивостей замороженого курячого філе | Онищенко, В. М.; Завгородній, М. Ю.; Кисленко, Д. О. |
2019 | Удосконалення технологічного процесу виробництва м’ясних напівфабрикатів | Камсуліна, Н. В.; Євченко, Ю. О. |
2019 | Удосконалення технології склеєних кишкових оболонок | Онищенко, В. М.; Головко, С. В.; Рябенко, А. А. |
2019 | Функціонально-технологічні показники м’ясних систем із використанням кріостабілізаторів | Дроменко, О. Б.; Вовчек, М. С. |
2019 | Перспективи використання білкових концентратів і гідроколоїдів у харчовій промисловості | Скуріхіна, Л. А.; Бурак, І. А. |
2019 | Використання харчових добавок у виробах із м’ясної сировини | Горяйнова, Ю. А.; Адамчук, С. І. |
2019 | Технологія пісочно-виїмкового печива підвищеної харчової цінності | Касабова, К. Р.; Шевченко, Е. В. |
2019 | Технологія дієтичного безбілкового безглютенового хліба з використанням борошна сорго білого | Кучерук, З. І.; Чигрин, Л. І. |
2019 | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів, збагачених кальцієм | Серік, М. Л.; Холобцева, І. П. |
2019 | Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за допомогою рослинних добавок | Горяйнова, Ю. А; Трикуль, О. О. |
2019 | Використання порошку з кісточок граната в технології виробництва хліба | Сімакова, О. О.; Трикуль, О. О. |
2019 | Підвищення якості хліба за допомогою ультразвукових інтенсифікаторів | Хорольський, В. П.; Ткач, М. С.; Островчук, О. О. |
2019 | Перспективи створення бісквітів, збагачених кальцієм | Самохвалова, О. В.; Серік, М. Л.; Смольякова, В. В. |
2019 | Огляд основних напрямів удосконалення технології виробництва вершкових десертів і перспективи використання рослинної сировини для збільшення їх біологічної цінності | Крамаренко, Д. П.; Скорофатов, Д. О. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 89