Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. : [89] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 89
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Залучення альтернативних видів м’ясної сировини до технології м’ясопродуктівГринченко, Н. Г.; Молчанова, О. О.; Лемзякова, Е. Н.
2019Перспективи використання м’яса індичкиБольшакова, В. А.; Макаров, І. А.; Махортова, Н. О.
2019Актуальні аспекти забезпечення безпечності виробництва м’ясної продукціїБольшакова В. А.; Кокшаров, І. І.; Кириченко, В. С.
2019Перспективи використання овочевої сировини в технологіях м’ясних продуктівКрамаренко, Д. П.; Козаченко, В. М.
2019Актуальність розробки багатокомпонентних сумішей для виробництва копченостейЯнчева, М. О.; Інжиянц, А. Т.
2019Проблеми використання білка з насіння соняшнику у м’ясних напівфабрикатахКамсуліна, Н. В.; Ільгов, А. О.; Павлова, О. В.
2019Формування споживних і функціонально-технологічних властивостей замороженого курячого філеОнищенко, В. М.; Завгородній, М. Ю.; Кисленко, Д. О.
2019Удосконалення технологічного процесу виробництва м’ясних напівфабрикатівКамсуліна, Н. В.; Євченко, Ю. О.
2019Удосконалення технології склеєних кишкових оболонокОнищенко, В. М.; Головко, С. В.; Рябенко, А. А.
2019Функціонально-технологічні показники м’ясних систем із використанням кріостабілізаторівДроменко, О. Б.; Вовчек, М. С.
2019Перспективи використання білкових концентратів і гідроколоїдів у харчовій промисловостіСкуріхіна, Л. А.; Бурак, І. А.
2019Використання харчових добавок у виробах із м’ясної сировиниГоряйнова, Ю. А.; Адамчук, С. І.
2019Технологія пісочно-виїмкового печива підвищеної харчової цінностіКасабова, К. Р.; Шевченко, Е. В.
2019Технологія дієтичного безбілкового безглютенового хліба з використанням борошна сорго білогоКучерук, З. І.; Чигрин, Л. І.
2019Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів, збагачених кальціємСерік, М. Л.; Холобцева, І. П.
2019Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за допомогою рослинних добавокГоряйнова, Ю. А; Трикуль, О. О.
2019Використання порошку з кісточок граната в технології виробництва хлібаСімакова, О. О.; Трикуль, О. О.
2019Підвищення якості хліба за допомогою ультразвукових інтенсифікаторівХорольський, В. П.; Ткач, М. С.; Островчук, О. О.
2019Перспективи створення бісквітів, збагачених кальціємСамохвалова, О. В.; Серік, М. Л.; Смольякова, В. В.
2019Огляд основних напрямів удосконалення технології виробництва вершкових десертів і перспективи використання рослинної сировини для збільшення їх біологічної цінностіКрамаренко, Д. П.; Скорофатов, Д. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 89