Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 89
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Використання порошку водорості фукус для збагачення пряникових виробів йодом | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Бурка, О. О. |
2019 | Щодо можливості застосування сумішей шротів насіння вівса та зародків пшениці в технології житньо-пшеничного хліба | Сиза, О. І.; Олійник, С. Г.; Бондаренко, М. М.; Лапицька, Н. В. |
2019 | Вплив шроту насіння вівса на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння | Олійник, С. Г.; Білаш, Б. Г.; Ярова, М. С. |
2019 | Використання плодово-ягідної пасти для виробництва зефіру | Касабова, К. Р.; Загорулько, О. Є.; Бабаєв, С. О.; Гончаренко, В. А. |
2019 | Удосконалення технології пісочного тіста | Діхтярь, А. М.; Школьнікова, П. Є. |
2019 | Удосконалення технології виробництва майонезів із використанням пектиновмісної сировини | Куниця, К. В.; Чайка, О. В. |
2019 | Застосування технології SousVide у виробництві страв з овочів | Юрченко, С. Л.; Тищенко, М. О. |
2019 | Технологія молочно-рослинних фаршевих напівфабрикатів оздоровчого призначення | Свідло, К. В.; Страхова, У. В. |
2019 | Технологія оздоблювальних напівфабрикатів для кондитерських виробів із використанням рослинно-молочної сировини | Свідло, К. В.; Степанова, А. А. |
2019 | Технологія кулінарних борошняних страв і виробів для шкільного харчування | Свідло, К. В.; Солодовник, Л. М. |
2019 | Інноваційні технології продуктів для дитячого харчування | Менчинська, А. А.; Семененко, Т. С. |
2019 | Аналіз сучасних технологій і рецептурного складу закусочної продукції | Крамаренко, Д. П.; Прокопчук, В. О. |
2019 | Визначення оптимального способу підготовки цвітної капусти до консервування методом заморожування | Журавльов, С. В.; Гурікова, І. М.; Пономаренко, Р. А. |
2019 | Гідроструминна обробка харчової сировини різанням у режимі 3D | Погребняк, А. В.; Островчук, О. О. |
2019 | Удосконалення технології страв для гриль-меню | Юдіна, Т. І.; Олексійчук, Н. С. |
2019 | Удосконалення технології харчових продуктів із використанням ліпідів морських риб | Федак, Н. В.; Олександров, Д. В. |
2019 | Технологія гарячих молочних соусів із використанням сухих сироваткових концентратів | Свідло, К. В.; Огарь, А. Є. |
2019 | Обґрунтування технології кавових напоїв із використанням швидкорозчинної сухої жирової суміші | Котляр, О. В.; Мікс, М. Г. |
2019 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із використанням рослинних шротів | Куниця, К. В.; Лутовінова, М. В. |
2019 | Аналіз харчової цінності окари як сировини для виробництва продуктів харчування | Крамаренко, Д. П.; Кривоніс, О. С. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 89