Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. : [89] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 89
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Використання порошку водорості фукус для збагачення пряникових виробів йодомШидакова-Каменюка, О. Г.; Бурка, О. О.
2019Щодо можливості застосування сумішей шротів насіння вівса та зародків пшениці в технології житньо-пшеничного хлібаСиза, О. І.; Олійник, С. Г.; Бондаренко, М. М.; Лапицька, Н. В.
2019Вплив шроту насіння вівса на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродінняОлійник, С. Г.; Білаш, Б. Г.; Ярова, М. С.
2019Використання плодово-ягідної пасти для виробництва зефіруКасабова, К. Р.; Загорулько, О. Є.; Бабаєв, С. О.; Гончаренко, В. А.
2019Удосконалення технології пісочного тістаДіхтярь, А. М.; Школьнікова, П. Є.
2019Удосконалення технології виробництва майонезів із використанням пектиновмісної сировиниКуниця, К. В.; Чайка, О. В.
2019Застосування технології SousVide у виробництві страв з овочівЮрченко, С. Л.; Тищенко, М. О.
2019Технологія молочно-рослинних фаршевих напівфабрикатів оздоровчого призначенняСвідло, К. В.; Страхова, У. В.
2019Технологія оздоблювальних напівфабрикатів для кондитерських виробів із використанням рослинно-молочної сировиниСвідло, К. В.; Степанова, А. А.
2019Технологія кулінарних борошняних страв і виробів для шкільного харчуванняСвідло, К. В.; Солодовник, Л. М.
2019Інноваційні технології продуктів для дитячого харчуванняМенчинська, А. А.; Семененко, Т. С.
2019Аналіз сучасних технологій і рецептурного складу закусочної продукціїКрамаренко, Д. П.; Прокопчук, В. О.
2019Визначення оптимального способу підготовки цвітної капусти до консервування методом заморожуванняЖуравльов, С. В.; Гурікова, І. М.; Пономаренко, Р. А.
2019Гідроструминна обробка харчової сировини різанням у режимі 3DПогребняк, А. В.; Островчук, О. О.
2019Удосконалення технології страв для гриль-менюЮдіна, Т. І.; Олексійчук, Н. С.
2019Удосконалення технології харчових продуктів із використанням ліпідів морських рибФедак, Н. В.; Олександров, Д. В.
2019Технологія гарячих молочних соусів із використанням сухих сироваткових концентратівСвідло, К. В.; Огарь, А. Є.
2019Обґрунтування технології кавових напоїв із використанням швидкорозчинної сухої жирової сумішіКотляр, О. В.; Мікс, М. Г.
2019Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із використанням рослинних шротівКуниця, К. В.; Лутовінова, М. В.
2019Аналіз харчової цінності окари як сировини для виробництва продуктів харчуванняКрамаренко, Д. П.; Кривоніс, О. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 89