Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. : [89] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 89 of 89
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Дослідження гідротермічної обробки соєвого насінняКрамаренко, Д. П.; Бойко, Н. С.
2019Обґрунтування технології кулінарних страв із використанням капсульованих напівфабрикатівПивоваров, П. П.; Адамова, К. О.; Котляр, О. В.
2019Навчальне меню як технологія формування лояльності гостей ресторануБотштейн, Б. Б.; Адамова, К. О.
2019Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використаннямГоловко, Т. М.; Геліх, А. О.
2019Екологічна упаковка для м’ясопродуктів: стан і перспективи розвиткуКамсуліна, Н. В.; Євченко, Ю. О.; Баранік, В. С.
2019Інноваційний підхід до організації обліку діяльності кафе нового форматуКириленко, М. В.; Наумова, Т. А.
2019Актуальність розробки нових способів виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності із плодоовочевої сировиниЗагорулько, О. Є.; Гордієнко, І. О.
2019Роль університетів у розвитку молодіжного підприємництваЗубков, С. О.
2019Про основні досягнення в науковій роботі здобувачів вищої освіти та молодих учених університетуМихайлов, В. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 89 of 89