Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.
: [89]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 89 of 89
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Дослідження гідротермічної обробки соєвого насіння | Крамаренко, Д. П.; Бойко, Н. С. |
2019 | Обґрунтування технології кулінарних страв із використанням капсульованих напівфабрикатів | Пивоваров, П. П.; Адамова, К. О.; Котляр, О. В. |
2019 | Навчальне меню як технологія формування лояльності гостей ресторану | Ботштейн, Б. Б.; Адамова, К. О. |
2019 | Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням | Головко, Т. М.; Геліх, А. О. |
2019 | Екологічна упаковка для м’ясопродуктів: стан і перспективи розвитку | Камсуліна, Н. В.; Євченко, Ю. О.; Баранік, В. С. |
2019 | Інноваційний підхід до організації обліку діяльності кафе нового формату | Кириленко, М. В.; Наумова, Т. А. |
2019 | Актуальність розробки нових способів виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності із плодоовочевої сировини | Загорулько, О. Є.; Гордієнко, І. О. |
2019 | Роль університетів у розвитку молодіжного підприємництва | Зубков, С. О. |
2019 | Про основні досягнення в науковій роботі здобувачів вищої освіти та молодих учених університету | Михайлов, В. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 89 of 89