Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59162
Title: Використання сировини – донора іонів кальцію в технологіях структурованих харчових систем
Authors: Бондаренко, Г. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Яранцева, Є. О.
Нагорний, О. Ю.
Пивоваров, П. П.
Тищенко, О. П.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бондаренко Г. І. Використання сировини – донора іонів кальцію в технологіях структурованих харчових систем. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. конс.: Яранцева Є. О., Нагорний О. Ю.; наук. кер.: Пивоваров П. П., Тищенко О. П. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 7.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59162
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_7.pdf98.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.